To je to što me zanima!

Pijan u Zagrebu lupao po busu ZET-a pa vozača udarao šakom u glavu. Uhitili su muškarca

Pijani muškarac je s 1,85 promila alkohola u krvi najprije udarao po staklenim vratima autobusa gdje je sjedio vozač autobusa te zatim fizički nasrnuo na njega na način da ga je više puta udario šakom u glavu
Vidi originalni članak

Na autobusnoj stanici pijani muškarac (50) napao je vozača autobusa, javila je zagrebačka policija.

Napad se dogodio u četvrtak između 18.30 i 18.50 sati u Ulici Ivana Mažuranića. Pijani muškarac je s 1,85 promila alkohola u krvi najprije udarao po staklenim vratima autobusa gdje je sjedio vozač autobusa te zatim fizički nasrnuo na njega na način da ga je više puta udario šakom u glavu.

Osumnjičenik je uz uporabu sredstava prisile (tjelesna snaga i sredstva za vezivanje) doveden u službene prostorije policije te slijedi kriminalističko istraživanje. U ovom događaju lakše ozlijede zadobili su osumnjičenik i vozač autobusa.

Iz ZET-a su nam potvrdili da se dogodio napad te osudili takvo ponašanje.

- Riječ je o još jednom napadu na naše prometno osoblje koji najoštrije osuđujemo te apeliramo na nadležne institucije da se takvi događaji najoštrije sankcioniraju - rekao je Marko Bogdanović, predsjednik Uprave ZET-a, koji je razgovarao s napadnutim vozačem i ponudio mu psihološku i svu drugu moguću pomoć. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • liliZG2.0 16.02.2024.

    umjesto staklenih vrata staviti čeličnu mrežu pod strujom , a vozačima elektrošoker za stoku dati , pa da samo kroz rupicu kroz koju daju karte malo drmnu lude putnike.

  • PUN KO BROD 16.02.2024.

    Nije autobusna STANICA nego POSTAJA, blago nepismenima

  • aje to 16.02.2024.

    Ajde barem je jedan uhvaćen koji napada vozače

Komentiraj...
Vidi sve komentare