To je to što me zanima!

Pijan usmrtio motociklista, pa ga osudili na 4,5 god. zatvora

Darko Knežević prošao je kroz crveno na semaforu i oduzeo prednost prolaska motociklistu Goranu Štefaneku. Nakon što odsluži kaznu Knežević pet godina neće smjeti voziti niti jedno motorno vozilo
Vidi originalni članak

Darko Knežević (41) je 10. studenog 2017. u 20.15 sati s 1,15 promila u VW Polu prošao kroz crveno i ušao u raskrižje Ulica Milana  Rešetara i Zagrebačke avenije u Zagrebu. Oduzeo je prednost motociklistu Goranu Štefaneku koji je udario u auto i pao te je od zadobivenih ozljeda preminuo iste večeri.

Sudac Županijskog suda u Zagrebu Zdravko Majerović nepravomoćno je Kneževića osudio na 4,5 godine zatvora. Također mu je izrekao sigurnosnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od pet godina. Zabrana se odnosi na sve kategorije vozila. Ova sigurnosna mjera počinje teći od dana izvršenosti presude a u njezino trajanje se ne uračunava vrijeme koje okrivljeni provodi na izdržavanju kazne zatvora na koju je osuđen.
 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Alkana 13.11.2019.

    A koliko je alkohola ili droge imao motociklist? Da li je to izmjereno?

  • gogs0302 13.11.2019.

    Ovaj vozač očito nije iz ranga društveno podobnih i financijski moćnih. Vlasnik One2play-a s 1,89 al.projurio je kroz crveno i usmrtio mladića od 22 god. Bez obzira što je već imao 35 prekršaja osuđen je samo na 2 god.zatvora/min.je 3/ i u Puli je bio samo 13mj. I dok je bio u zatvoru za vožnju u pijanom stanju preko 1,5 al.prije nego što je usmrtio mladića kažnjen je pravomoćno samo s 2.000,00 . A taj prekršaj je sutkinja R.P.K. zamračila kad mu je izricala kaznu za smrt mladića. A zatvorski sustav za sva njegova divljanja u vožnji nagradio ga je s 10mj.ranijeg puštanja. I šta više reći o korumpiranosti na našim sudovima.

  • Honda orao 13.11.2019.

    A koliko je dobio poduzetnik Mačešić? A bio je pijaniji? Aha, ovisi s kakvim autom to napraviš?

Komentiraj...
Vidi sve komentare