To je to što me zanima!

Pijan vikao, napao susjeda, razbio staklo na svojem autu

Mladić (24) drsko SE ponašao prema policajcima pa ga je Općinski sud u Slavonskom Brodu kaznio s 8 dana zatvora te je predan u zatvor u Požegi
Vidi originalni članak

Kaznu od 8 dana zatvora dobio je 24-godišnjak s područja Nove Gradiške jer je pijan na ulici galamio i vikao, potom je fizički nasrnuo na 38-godišnjeg susjeda, drvenim štapom udarao po svome automobilu, a onda se i prema policajcima koji su došli po zaprimljenoj dojavi krajnje drsko ponašao.

Bilo je to u srijedu oko ponoći na ulici u Novoj Gradiški. Mladić (24) je galamio i vikao, a kada ga je susjed (38) pokušao umiriti mladić je njega fizički napao, nasreću taj sukob prošao bez težih ozljeda. Po dolasku policajaca, 24-godišnjak se na osobito drzak način ponašao prema njima pod znatnim utjecajem alkohola, a pritom je još drvenim štapom uništavao svoj automobil razbivši, uz ostalo, na vozilu vjetrobransko staklo. Pijani mladić je uhićen i doveden u policijsku postaju, gdje mu je izvršenim alkotestom izmjerena koncentracija alkohola od 1.96 promila.

U četvrtak je mladić uz optužni prijedlog priveden na Općinski sud u Slavonskom Brodu gdje je provedenim prekršajnim postupkom proglašen krivim i izrečena kazna zatvora od 8 dana, nakon čega je predan u zatvor u Požegi.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • skipi 24.05.2020.

    Imamo još takvih nenormalnih susjeda....

  • iinvidico 24.05.2020.

    Mladicu su ozbiljno narusena gradanska i demokratska prava na opijanje i razbijanje vlastitog automobila......

  • venenum 24.05.2020.

    Tko sve tamo živi, ništa me ne može iznenaditi😆😆😆

Komentiraj...
Vidi sve komentare