To je to što me zanima!

Pijan vozio kombi, iz kojeg je u sudaru izletio dječak

Vozač kombija (23) oduzeo je prednost Audiju A4. Automobil je udario u stražnji dio Mercedesova kombija, koji je od siline udarca sletio s ceste
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći na cesti između Svetoga Križa i Štefanca u Međimurju u petak se oko 13 sati teško ozlijedio dječak (12) iz romskog naselja Piškorovac. Vozač kombija (23) oduzeo je prednost Audiju A4. Automobil je udario u stražnji dio Mercedesova kombija, koji je od siline udarca sletio s ceste. Kroz prednje vjetrobransko staklo izletio je dječak.
U bolnici u Čakovcu liječnici se bore za njegov život. Osim vozača i dječaka, u kombiju su bila dva maloljetna mladića, koji su lakše ozlijeđeni. Vozač (30) Audija nije se ozlijedio. Vozaču kombija, koji također živi u romskom naselju, policija je izmjerila 1,22 promila alkohola u krvi.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • CERAT 11.02.2008.

    Iz romskoga naselja,pa pogledajte sa kakvima se autima voze cigani. Auti su im totalno neispravni a da ne pričam o registracijama, valjda za njih ti zakoni ne vrijede ko za nas obične smrtnike tebi će naplatiti kaznu ako ti žarulja crkne a njemu neče iako nema nijedno svijetlo na auto. Pa valjda ne postoji zakon kojim bi ga mogli kazniti za neimanje svijetala. ALI ONI NEMAJU ZA PLATIT PA IH SE NEISPLATI KAŽNJAVATI A NAŠI PENZIONERI KOJI ŽIVE OD 1200kn IMAJU PA IM UREDNO NAPLATE KAZNU. TO TI JE LIJEPA NAŠA HRVATSKA,ONDA MI NEKOME NEŠ PRIČAMO PA MI SMO DOBRO DEBELO JOŠ BALKANCI.

  • Kakma 10.02.2008.

    Nazalost to je hrvatska svakodnevnica i biti ce i dalje tako,sve dok se ti idioti ne potamane.

  • user_1922 10.02.2008.

    pijani cigan

Komentiraj...
Vidi sve komentare