To je to što me zanima!

Pijan vozio, nije vidio rampu i onda se traktorom zabio u nju

Policija je pijanog vozača neregistriranog traktora IMT 540, s pridodanom neregistriranom prikolicom uhitila i zadržan je u postaji do otrežnjenja, javlja Međimurska policija
Vidi originalni članak

Traktorist (68) pod utjecajem alkohola od 1,39 promila u srijedu oko 15:18 sati u Donjem Kraljevcu kod Čakovca, Kolodvorskoj ulici, na prijelazu ceste preko željezničke pruge, nije vidio spuštenu rampu već se traktorom zaletio u nju. 

Uz spuštenu rampu o nailasku vlaka su ga upozoravali zvučni i svjetlosni signal, ali je on to sve ignorirao i prednjim dijelom traktora slomio spušteni polubranik. 

Policija je pijanog vozača neregistriranog traktora IMT 540, s pridodanom neregistriranom prikolicom uhitila i zadržan je u postaji do otrežnjenja, javlja Međimurska policija. Uz prekršajnu prijavu očekuje ga i plaćanje popravka slomljenog polubranika.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • najiram 10 27.06.2019.

    problem je u neregistriranom traktoru i prikolici...da su bili registrirani traktor bi bio uoćio spuštenu rampu...ovako neregistrirani traktor ne uočava RAMPU... treba kazniti tog neregistriranog traktora i tu prikolicu...da se nauće da je važno da su registrirani...i ovakve im se stvari neće događati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare