To je to što me zanima!

Pijan vozio s 2,24 promila i bez položenog vozačkog ispita kod Murskog Središća: Kazna 1240 €

Zbog počinjenja prekršaja, vozač je sankcioniran novčanom kaznom u iznosu od 1240 eura, uz izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od tri mjeseca...
Vidi originalni članak

U petak, 19. travnja u 14:25 sati u Vratišincu, policijski službenici Policijske postaje Mursko Središće, prilikom nadzora cestovnog prometa zaustavili su vozača (32) koji je upravljao osobnim automobilom, čakovečkih registarskih oznaka, javlja Policijska uprava međimurska. 

TEŠKO JE OZLIJEĐENA Tragaju za muškarcem: Ponudio djevojci prijevoz, nakon svađe ju udario autom i vukao po cesti
 
- Alkotestiranjem je utvrđeno kako je upravljao automobilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2,24 g/kg, dok je provjerom putem evidencije vozača i vozačkih dozvola utvrđeno da nema položeni vozački ispit. Na temelju čl. 137. Prekršajnog zakona 32-godišnjak je priveden u policijsku postaju te smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva - kažu iz policije. 
 
Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, vozač je sankcioniran novčanom kaznom u iznosu od 1240 eura, uz izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od tri mjeseca.         
 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • avi75 22.04.2024.

    ček ....tri mjeseca ne smije voziti, a nema položenu vozačku??? wtf????

  • dugiara30 22.04.2024.

    Tkom mu je dao vozilo? I njega kazniti, oduzeti vozilo a naplatiti puta 8 kaznu a ne tu sićubod soma eura

Komentiraj...
Vidi sve komentare