To je to što me zanima!

Pogledajte HAC-ovu snimku: Pijan vozio u krivom smjeru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vozač (50) je vozio u krivom smjeru po A4. Imao je 0,58 promila alkohola te su ga odvezli u policiju gdje je bio dok se nije otrijeznio. Dobio je prekršajnu prijavu
Vidi originalni članak

PU varaždinska u utorak oko 1.45 sati je dobila dojavu kako automobil po autocesti A4, Zagreb-Goričan, od odmorišta Ljubešćice vozi u suprotnom smjeru prema Varaždinu. Policajci su na 34. kilometru zatekli djelatnike HAC-a i zaustavljeni auto riječkih registracija koji je vozio krivim smjerom. Vozač (50) je imao 0,58 promila alkohola te su ga odvezli u policiju gdje je bio dok se nije otrijeznio. Dobio je prekršajnu prijavu.  

Idi na 24sata

Komentari 43

  • bumba 2 05.01.2011.

    ljudi moji ovo je ajme mene je više strah autoputa pa ja nemogu virovat di je ovome kraj

  • TIROVINA 04.01.2011.

    Za vake ljude zakona nema osim remetinca ,,,,gospodin Ministar pod hitno treba uvest zakon oduzimanje dozvole na par godina i da kazna ne bude tisuću ili dvije već dvadeset tisuća,,,,,,,,,,,,,, a dok taj zakon ne dođe još više će se ginuti na cestama al us to,da zakon vrijedi za sve isto a ne da sirotinja plati deset ili više tisuca kuna ,a mafija ili tatini sinovi nešto skromno jer se sami službenici boje naplatit od tajkuna da nebi ostali bez posla.

  • BlackHawk 04.01.2011.

    Kazne jebački drastične pa da vidiš hoće se vozit u krivom smjeru.10 000 kuna,a ne prekršajna prijava...jebem ti koja smo mi država jadna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare