To je to što me zanima!

Pijan vrijeđao policajce, jednog udario šakom i lakše ozlijedio

Policija je muškarca (36) zaustavila tijekom prometne kontrole, no on ih je počeo vrijeđati, a kada su ga priveli, jednog je policajca i fizički napao te nastavio vrijeđati
Vidi originalni članak

Policija iz Metkovića uhitila je 36-godišnjeg muškarca koji je tijekom redovne prometne kontrole pijan izvrijeđao policajce, a nakon toga jednog od njih i fizički napao. 

PU dubrovačka izvijestila je da su u nedjelju oko 22.10 sati u Opuzenu zaustavili 36-godišnjaka u vozilu bez registarskih oznaka i vozačke dozvole. Tijekom kontrole u krvi mu je izmjereno 0,98 promila alkohola, a dok ga je policija pregledavala, vrijeđao je policajce.

Kada se oglušio na zapovijed da prestane, uz upotrebu sredstava prisile doveden je u prostorije policije. Ondje je fizički napao i ozlijedio jednog policajca te nastavio s vrijeđanjem. Zbog toga je protiv njega podneseno nekoliko optužnih prijedloga te kaznena prijava zbog napada na službenu osobu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Crveni jastreb 06.11.2012.

    demoefinitivno sam protivnik alkoliziranih vozaca i tu diskusije nema,a kaj čemo sa kurumpiranim i alkoliziranim policajcima na cesti ima jih ko glista poslije kise.

  • vitaminix 06.11.2012.

    cestovni buntovnik, "alkoholikus domestika vulgaris i agresivikus" hahaha

  • libeluli 06.11.2012.

    uvijek u ovakvim slučajevima navijam za policajce.... bravo 3:0 za decke, a pizdun neka sad lijepo sve plati što ga ide

Komentiraj...
Vidi sve komentare