To je to što me zanima!

Pijanca (23) pregazila dva vlaka, nema ni ogrebotinu

Sascha se svađao s majkom te je pobjegao od kuće. Godinama je krao i pio. Kaže da se sada malo zamislio te da je ovo za njega novi početak
Vidi originalni članak

Sascha H. (23) pijan je ležao na željezničkoj pruzi u njemačkom gradu Sömmerda. Preko njega su prešla dva vlaka i nisu ga nimalo ozlijedila.
- Sreo sam u subotu prijatelje i napili smo se. Sljedeće čega se sjećam je policijska stanica. Tamo se me odveli na triježnjenje - priča Sascha. No Sascha se, srećom, ne sjeća da je legao na prugu. Uskoro mu se počeo približavati vlak. Strojovođa je vidio nešto na tračnicama. Nije primijetio da je to čovjek te je prešao preko njega. Za njim je išao drugi vlak. Strojovođa je vidio da na pruzi leži čovjek i počeo je naglo kočiti. Ipak se nije uspio zaustaviti i prešao je preko Sasche. Vozač vlaka je stao i pozvao policiju i vatrogasce.
- Prvi put u životu sam imao sreće. Odrastao sam s majkom jer mi je otac umro dok sam bio mali. Često sam se s njom svađao i na kraju sam prekinuo školovanje i pobjegao od kuće - kaže mladić. Počeo je piti i krasti.
- Sad sam se malo zamislio. Mislim da je ovo novi početak - ispričao je Sascha za Bild.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • luna2 18.05.2009.

    mala deca i pijanci majki božjoj padaju v krilo

  • bays 18.05.2009.

    još se jednom potvrđuje da budale imaju najviše sreće

  • ČITATELJ83 18.05.2009.

    PIŠE DA SU VLAKOVI PREŠLI PREKO NJEGA I DA NEMA NI OGREBOTINE - ZNAČI DA NISU!!!! ŠTA JE ON DUH? JER DA JESU BIO BI U KOMADIMA ... GLUPI NOVINARI

Komentiraj...
Vidi sve komentare