To je to što me zanima!

Pijani mladić gurnuo policajca i vrijeđao ga. Silom ga svladali

Nakon što ga je policajac upozorio, on ga je ponovno pokušao odgurnuti, a radi odbijanja napada nad njim je uporabljena policijska prisila tjelesnom snagom i vezivanjem
Vidi originalni članak

Policija je na silu savladala i privela alkoholiziranog 25-godišnjaka koji je u noći na nedjelju u Gunji rukama odgurnuo policajca pritom ga vrijeđajući, a zbog čega je kazneno prijavljen zbog prisile prema službenoj osobi.

VIŠEMJESEČNA AKCIJA Kraj velike akcije: Varaždinska policija upala u domove više dilera drogom, traže i oružje

Prema izvješću vukovarsko-srijemske policije od utorka, intervenirali su po dojavi o narušavanju javnog reda i mira, a prilikom provjere identiteta 25-godišnjak je odbio dati podatke o sebi te rukama odgurnuo policajca i upućivao mu uvrede.

VIDEO: NAPAD NA KIJEV Pogledajte trenutak u kojem je ukrajinska policija oborila dron: Treba nam protuzračna obrana!

Nakon što ga je policajac upozorio, on ga je ponovno pokušao odgurnuti, a radi odbijanja napada nad njim je uporabljena policijska prisila tjelesnom snagom i vezivanjem.

Potom je priveden u prostorije policije gdje mu je alkotestom izmjereno 1,51 promila.

SRETAN KRAJ POTRAGE Splitska policija: Pronađene su djevojčice nestale kod Pujanki

Nad 25-godišnjakom iz Gunje provedeno je kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je prekršio odredbe Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te Zakona osobnoj iskaznici, kao i da je počinio kazneno djelo prisile prema službenoj osobi.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare