To je to što me zanima!

Pijani 54-godišnjak sjekirom udario psa u glavu dva puta

Pas nije uginuo već su ga djelatnici specijalizirane veterinarske ambulante u Vinkovcima preuzeli radi zbrinjavanja i liječenja. Protiv muškarca su podnijeli prijavu
Vidi originalni članak

U Policijskoj postaji Vinkovci provedeno je kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakom iz Ivankova, kojim je utvrđena sumnja kako je počinio kazneno djelo ubijanja ili mučenja životinja, priopćila je PU vukovarsko-srijemska.

Saznanja iz kriminalističkog istraživanja ukazuju kako je 54-godišnjak u nedjelju oko 17 sati u dvorištu obiteljske kuće u Ivankovu, u ulici Gorjani, u alkoholiziranom stanju, ušicom sjekire dva puta udario svog psa mješanca u glavu. Srećom, pas nije uginuo već su ga djelatnici specijalizirane veterinarske ambulante u Vinkovcima preuzeli radi zbrinjavanja i liječenja. 

Protiv 54-godišnjeg nasilnika nad nemoćnim životinjama je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima.

Idi na 24sata

Komentari 118

  • Kristina KampušDaniel 26.03.2014.

    A ime i prezime, i ako moše adresa? Pa da ljudi malo šeraju okolo....

  • U_krajina 26.03.2014.

    hahaha... ovako.. komentirao sam onaj članak o psu kojeg su bacili u more.. napisao sam da je vlasnik trebao dati 100 kn da ga veterinar uspava..hej, i dali mi 10 minusa.. sada kažem- trebao je psa udarit sjekirom još tri puta !! ( da vidim koliko minusa ću dobiti ) ;-P

  • dhabula6 25.03.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare