To je to što me zanima!

Pijani Britanac divljao na letu iz Splita pa ga uhitila policija

Nakon prijetnji policijom Britanac im je hladnokrvno odgovorio neka ju slobodno nazovu, no malo kasnije stjuardesi je zaprijetio fizičkim nasiljem ako ga uhite
Vidi originalni članak

Muškarac iz britanskog Halifaxa osuđen je na šest mjeseci zatvora zbog pijanog divljanja na letu iz Splita, javlja Halifax Courirer, a prenosi Večernji list.

Ryan Hedges (33) ukrcao se 5. srpnja u avion u Splitu s gotovo punom bocom Jägermeistera koju mu je zaplijenilo kabinsko osoblje. Prema izjavama svjedoka, Britanac je bio 'glasan i agresivan' pa mu je osoblje aviona oduzelo bocu uz obrazloženje kako će je dobiti kad avion sleti u Leeds. No, ubrzo Britanac je izvadio drugu bocu, ovaj put Sambucu koja mu je ponovno oduzeta.

Uporno je ustajao sa svoga mjesta i odbijao sjesti pri čemu je galamio i psovao.

Nakon prijetnji policijom Britanac im je hladnokrvno odgovorio neka ju slobodno nazovu, no malo kasnije stjuardesi je zaprijetio fizičkim nasiljem ako ga uhite.

Osoblje je kontaktiralo sigurnosne službe na aerodromu pa su pijanog Britanca na tlu dočekali plavci.

Britanac je navodno otputovao zajedno s četvoricom prijatelja na glazbeni festival u Hrvatsku, no bili su razočarani lošim smještajem što je rezultiralo nervozom i sukobom među prijateljima.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Linz 05.09.2014.

    Ministar prometa treba podneti ostavku.

  • 05.09.2014.

    Sve fini turisti dolaze u Hrvatsku, creme de la creme.

  • vlastpri 05.09.2014.

    jeger i sanbuca..........ma moga je i nešto bolje popit :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare