To je to što me zanima!

Pijani dječak mahao zidu: Bebi su u restoranu dali margaritu

Dominic Dill-Reese (1) imao je 0.10 promila alkohola u krvi. Dječak se počeo čudno ponašati, pa je i mama probala njegov 'sok o jabuke'. Odmah ga je odvela liječniku
Vidi originalni članak

Maleni Dominic Dill-Reese iz Michigana završio je prošlog petka u bolnici nakon što su mu u restoranu za djecu Applebee's poslužili margaritu umjesto soka od jabuke. Dječak, star tek 15 mjeseci, počeo se ponašati čudno nakon što je popio alkohol.

- Govorio je 'bok' i 'doviđenja' te mahao zidovima, a na kraju je stavio glavu na stol. Odspavao je malo i probudio se jako sretan, ispričala je dječakova mama Taylor Dill-Reese. Prije no što su krenuli kući mama je probala Dominicov 'sok od jabuke'. 

- Upravitelj je došao, pomirisao i rekao 'oprostite, gospođo, ne znam što da učinim', rekla je Taylor. Odmah je sina odvela kod liječnika koji su mu izmjerili 0.10 promila što je više od dozvoljenog za vozače. 

- Nitko za našim stolom nije naručio alkohol, tako da ga Dominic nikako nije trebao dobiti, rekla je Taylor. Policija istražuje slučaj, dok su se iz restorana ispričali obitelji i najavili internu istragu

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Flanker 13.04.2011.

    "Nakon što su mu poslužili margaritu u dječjem restoranu Applebe`s" http://www.applebees.com/

  • MAYA_9 13.04.2011.

    svasta. a slika je zaaakon... pase uz temu clanka..

  • paklena naranča 12.04.2011.

    eeee, a jel to slika klinca kad se napio ili uvijek tako čudno izgleda? :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare