To je to što me zanima!

Pijani dogradonačelnik je skrivio sudar pa pobjegao

Otočac: Hrvoje Ostović (26) je u srijedu skrivio sudar s 2,05 promila alkohola. Svojim Passatom je udario Golfa ispred sebe, koji je sletio s ceste
Vidi originalni članak

Dogradonačelnik Otočca Hrvoje Ostović (26) je u srijedu oko 22 sata u mjestu Brlog sa 2,05 promila alkohola Volkswagen Passatom skrivio sudar. Vozio je iz Žute Lokve u smjeru Otočca i prednjom stranom automobila udario u stražnju stranu Volkswagen Golfa. Golf, koji je od siline udarca sletio van ceste, vozio je 43-godišnjak iz Brloga. Iako je 55-godišnja suputnica iz Golfa zadobila lakše ozlijede dogradonačelnik nije stao da pomogne. Pobjegao je s mjesta nesreće. No, pijani je Ostović nakon samo jednog kilometra, dok je ulazio u oštri zavoj sletio s kolnika i prevrnuo se na krov i lakše se ozlijedio. Zbog izazivanja prometne nesreće pod utjecajem alkohola, te napuštanja mjesta nesreće policija je protiv Ostovića podnijela optužni prijedlog.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • sonijakodimi 02.07.2010.

    svaka čast

  • sonijakodimi 02.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • user_46331 02.07.2010.

    Ajme meni mamin sin jel to moguće. Balavac se dočepao položaja pa prenaglo raširio krila, ko vrabac kad prvi put uzleti pa padne na kljun.

Komentiraj...
Vidi sve komentare