To je to što me zanima!

Pijani gosti napali policajce u kafiću Luna i završili kod suca

Policija je došla u kafić Luna u Zaprešiću nakon dojave o tučnjavi. Legitimrali sui Jasmina K. (33) koj je napao jednog policajca, a drugoga je napao Tomislav K. (22)
Vidi originalni članak

Jasmin K. (33) i Tomislav K. (22) privedeni su u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu zbog napada na dvojicu policajaca u petak oko 22 sata u kafiću Luna u Zaprešiću. 

Policija je dobila dojavu da se gosti tuku u lokalu. Došli su i pokušali legitimirati Jasmina, ali on nije imao dokumente kod sebe. Policajci su mu rekli kako mora s njima u postaju. 

Jasmin je gurnuo jednog od njih i počeo ga udarati rukama u glavu. Napadnutom policajcu kolega je priskočio u pomoć, a na njega je nasrnuo Tomislav K. Uhvatio ga je s leđa i vukao prema nazad. Policajci su ih svladali i doveli u postaju. 

Jasminu su izmjerili 0,84 promila alkohola u krvi, a Tomsilavu 1,61. Policajci su lakše ozlijeđeni. 

Jasmin je od ranije poznat policiji. Osuđen je zbog posredovanja ukradenih strojnica iz policijske postaje 2007. godine. Strojnice su završile kod Tvrtka Tomičića koji je ubijen 2008. godine. Na sudu je tada iskazivao kako se Tomičić raspitivao kod njega oko strojnica. Navodno je platio 9000 eura za 20 strojnica, a njemu dao 500 eura za posredovanje. 

Tomislav je od ranije poznat zbog razbojništva i teških krađa.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • vrač 13.02.2011.

    zao mi je sto nisu vise namlatili drotove,i uvijek su poznati muriji,bla bla pa kad murija ne radi nista treba ih mlatiti ko konje jer su korupirani do zla boga.

  • OklježĆiras 13.02.2011.

    od prije poznat policiji......daj da uvezemo talibane da nam kroje zakone

  • majstor_fantač 13.02.2011.

    treba im malo polomiti rebra pa ce drugi put razmisliti o napadu na sluzbenu osobu...samo steta jer zakon je na strani kriminlaca, nesmijes im nista

Komentiraj...
Vidi sve komentare