To je to što me zanima!

Pijani muškarac (61) jurio kroz grad preko sto na sat: Kaznili ga s 8 tisuća kuna i uzeli vozačku

Osim što se muškarac u naselju kretao velikom brzinom policija je utvrdila da je vozio svoj Hyundai pod utjecajem alkohola. Izmjereno mu je 1,24 promila u krvi
Vidi originalni članak

Policija je u ponedjeljak oko 12,55 sati u Industrijskoj ulici u Puli zaustavila automobil Hyundai, pulske registarske oznake, a kojim je brzinom kretanja od 107 km/h upravljao 61-godišnjak, na mjestu gdje je ograničenje brzine 70 km/h. 

Osim što se u naselju kretao velikom brzinom utvrđeno je da je automobilom upravljao pod utjecajem alkohola od 1,24 promila. Muškarac je zbog vjerojatnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja isti tren uhićen i zadržan u posebnim prostorijama policijske postaje do otrežnjenja, a kada je došao k sebi vjerojatno mu i pozlilo obzirom na izrečenu kaznu. 

DOBIO ZABRANU VOŽNJE Kaznili ga s 5000 kuna: Kroz Liku je jurio čak 245 na sat!

Zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama izrečena mu je novčana kazna od osam tisuća kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od tri mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 19.01.2021.

    A pendrek??? Za takve prva kazna treba biti pendrek pa ako se djelo ponovi onda pravosudnim putem...

  • jack_daniels_1 19.01.2021.

    Preko 100 na sat po industrijskoj ulici u Puli!? E to ne vjerujem. Ako je kojim slučajem i istina ovo je jako mala kazna.

  • spremka 19.01.2021.

    Taj nije clan hdz a i ne poznaje joze mafijoze iz iste stranke

Komentiraj...
Vidi sve komentare