To je to što me zanima!

Pijani napali muškarce i ženu u kafiću pa ozlijedili i policajce. Policija morala pucati iz pištolja

Pod utjecajem alkohola krenuo je sukob u jednom kafiću kod Varaždina. Nakon što su napali muškarce i ženu u objektu, na parkingu su napali i policajce. Jedan ispalio hic upozorenja...
Vidi originalni članak

Tri pijana muškarca napali su četvoricu i jednu ženu u kafiću u Ludbreškoj ulici u Trnovcu oko 00.05 sati u subotu, potvrdila je varaždinska policija. 

Trojac je mlatio muškarce rukama i nogama po glavi i tijelu, a ženu su naguravali i vrijeđali. 

Uz fizički sukob koji je izbio, pijani muškarci su razbijali inventar ugostiteljskog objekta i bacali čaše i flaše po podu.

Nakon što su izašli iz objekta na parking, pozvala je policija, koja je napadače tražila osobne iskaznice pri čemu ih je trojac i napao. 

Muškarci su počeli naguravati policajce te ih počeli udarati nogama i rukama po tijelu zbog čega su morali upotrijebiti sredstva prisile. 

Policajac u znak upozorenja pucao iz pištolja

- Kad su trojica napadača srušila jednog od policajaca na tlo te ga počela gušiti, drugi je policijski službenik radi visokog intenziteta i dinamike napada, zbog odbijanja napada spomenute trojice na drugog policijskog službenika, u krajnjoj nuždi, ispalio jedan upozoravajući hitac iz službenog vatrenog oružja u zrak. Kako su u međuvremenu na mjesto događaja pristigli i drugi policijski službenici u pomoć, napadači su uz uporabu sredstava tjelesne snage i sredstava za vezivanje savladani te je uspostavljeno povoljno stanje javnog reda i mira - stoji u priopćenju. 

Dva policajca primila su liječničku pomoć zbog ozljeda po glavi, nosu, zubima i tijelu koje je hitna pomoć kvalificirala kao lake ozljede. 

Medicinska je pomoć pružena i trojici napadača te je utvrđeno da isti prilikom uporabe sredstava prisile nisu zadobili nikakve ozljede.

Sva tri napadača su uhićena te je u tijeku kriminalističko istraživanje za kaznena djela Prisila prema službenoj osobi i Napad na službenu osobu, nakon čega će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • peroprco 13.03.2023.

    Sveta Amerika,danas bi bila sahrana brazilaca

  • Zmar117 13.03.2023.

    Svi nasilnici,politički angažirani u vladajućim strukturama.. Baš me zanima kako se bude sve zataškalo..

  • PRAVI - MUŠKARAC 13.03.2023.

    Pulitzera osvajate u svakom slučaju, stvarno odličan članak!

Komentiraj...
Vidi sve komentare