To je to što me zanima!

Pijani otac prijetio sinu i kćeri da će im ubiti majku

Sl. Brod: Otac (41) prvo je izvrijeđao suprugu pa ju bacio na pod i šaketao pred djecom. Na kraju je sinu i kćeri zaprijetio majčinim ubojstvom
Vidi originalni članak

Pijani 41-godišnjak je u petak navečer u selu istočno od Slavonskog Broda pred djecom nasrnuo na svoju 4 g. mlađu suprugu. Nakon bujice uvreda srušio ju je na pod i izudarao šakom u glavu pred očima prestravljene 18-godišnje kćeri i 15-godišnjeg sina. Kći, koja je pritekla u pomoć majci, postala je sljedeća meta nasilnika, koji ju je rukama zgrabio za vrat i zaprijetio joj da će joj ubiti majku. Policajci koji su ubrzo stigli odmah su priveli pijanog nasilnika i zadržali ga do otrežnjenja. Za to vrijeme uplašena majka s djecom napustila je kuću i sklonila se na sigurno. Shvativši ozbiljno nasilnikove prijetnje ubojstvom, policajci su pretražili obiteljski dom i nemalo se iznenadili kad su tamo našli pravi arsenal oružja. Osim pištolja, za koji je posjedovao dozvolu, pronašli su i pušku M-48, ručno izrađenu pušku i ručno izrađeni pištolj, te 230 komada raznog streljiva koje je ilegalno posjedovao. Zbog nasilja u obtelji slijedi mu prekršajna, a zbog nedopuštenog držanja oružja kaznena prijava. Od glasnogovornice PU brodsko-posavske Kate Nuić doznajemo da je i u ovoj županiji obiteljsko nasilje u porastu. Samo u prva tri mjeseca 2008. zabilježeno je 7 slučajeva teškog obiteljskog nasilja. U protekloj 2007. zabilježena su 43 slučaja teškog i čak 430 slučajeva lakšeg oblika obiteljskog nasilja.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Mr X 07.04.2008.

    E ljudi moji ja bih to drugacije rjesio, posto covjek i ima ali i zna sa oruzjem, ajmo mi njega lipo u Afganistan, pa da vidis kako bi Slavonski Rambo rijesio problem, tuci zenu, koji idiot, ok i zene znaju ici na zivce, ali tuci, glupost. E da mi ga se docepati, pokaza bih mu ja kako izgleda kad bi ga netko drugi napa, seronja.

  • ajazvi10 07.04.2008.

    nadam se samo da neće napraviti to što je rekao!!! budale pijane,lude

  • carie 07.04.2008.

    U našoj bajnoj državi ne postoji zakon koji regulira nasilje u obitelji. Da bi bio hospitaliziran, odnosno udaljen od te jadnice koju jeumalo ubio, mora potpisati pristanak na liječenje. No on, kao i svi ostali pijanci i nasilnici to u 99 % slučajeva ne potpisuju, i onda je policija nemoćna. Otići će kući, i ubit ženu, i onda će se dogoditi ovo o čemu sagitariuszg govori. I DOKAD ĆEMO TO TAKO, MOJA VLADO, SABORU I TOME SLIČNO. Jer im samo vi možete stati u kraj . Učinite nešto, zaboga!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare