To je to što me zanima!

Pijani pješak prelazio cestu gdje ne smije pa je podletio pod auto

Strani državljanin (29) na stalnom boravku u Hrvatskoj imao je 1,15 g/kg alkohola u organizmu. Aveniju Dubrovnik pokušao je prijeći izvan pješačkog prijelaza, koji je bio 20-ak metara dalje
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija izvijestila je o neouobičajenoj prometnoj nesreći u kojoj je u ponedeljak poslijepodne u zagrebačkoj Dubravi teško ozlijeđen pijani pješak. Kako su priopćili, 26. veljače oko 17.30 sati strani državljanin (29) na stalnom boravku u Republici Hrvatskoj pod utjecajem alkohola pješice se kretao sjevernim nogostupom Ulice Dubrava. 

- Dolaskom nasuprot kućnog broja 212, iako se na udaljenosti od 20-ak metara na kolniku nalazi vidno obilježen pješački prijelaz, preskočio je zaštitnu ogradu na nogostupu sa sjeverne strane kolnika te stupio na sjevernu polovinu kolnika prelazeći kolnik u smjeru juga, iako je pri prelasku ceste bio dužan kretati se obilježenim pješačkim prijelazom - priopćila je policija.

Prilikom takvog nepropisnog i neopreznog prelaženja ceste na njega je prednjim dijelom naletio automobil Audi zagrebačkih registarskih oznaka kojim je južnim kolničkim trakom u smjeru istoka upravljao 60-godišnjak. U prometnoj nesreći pješak je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkoj bolnici Dubrava.

Nakon nesreće pješaku su izmjerili 1,15 g/kg alkohola u organizmu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • +385981763588 27.02.2024.

    Sam pao, sam se udario. To je izreka koja vrijedi i u ovom slučaju. Nisu vozači uvijek krivi za stradavanje pješaka. Ovome opandrčiti kaznu, kad izađe iz bolnice, da mu više nikad ne padne na pamet prelaziti cestu mimo pješačkog.

  • tupadjija 27.02.2024.

    brzi auti ovdje nego u indiji

Komentiraj...
Vidi sve komentare