To je to što me zanima!

Pijani policajac s 1,4 promila u službenom autu udario u stablo kod Topuskog. Teže je ozlijeđen

Pijani policajac, koji je bio van službe, izletio je noćas oko 2 sata kod Topuskog s ceste. Službenim autom zabio se u stablo. Izmjerili su mu 1,46 promila alkohola
Vidi originalni članak

Policajac PU vukovarsko-srijemske teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koju je skrivio u utorak oko 2 sata kod Topuskog, javlja sisačka policija.

Kako su izvijestili, on je s 1,46 promila vozio policijski automobil, koji ima na zaduženju zbog vrste poslova koje obavlja. Zbog neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad autom u Starom Selu Topuskom. Kotačima je zahvatio zemljanu bankinu gdje je na rubni kamen probušio gumu. Potom se vratio na cestu i u zavoju izletio s ceste te se zabio u stablo. 

Zbog zadobivenih ozljeda liječnička pomoć mu je pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su mu utvrdili teške tjelesne ozljede.

Zbog počinjenih prekršaja protiv policijskog službenika će se podnijeti odgovarajuće prijave, dok će nadležni rukovoditelj protiv njega podnijeti zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka, a zbog povrede službene dužnosti.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Emir Sefić 17.01.2022.

    Da mene su neki ljudi izbacili večeras na ulicu iz stambenog kontejnera ul.Ivana Fistrovića, policija je njihova, piše grad je naš.Omerta i sl. Grafiti tamo.Užas.

  • najiram 10 11.01.2022.

    kazna od  40000  kuna  i  kupnja  novog  auta...neka  dalje  radi...mislim  da  će  prestati  piti  kad  mu  budu  ovršili  plaču...

  • Edi051 11.01.2022.

    "Pijani policajac"..... Samo cu napisat da vam jebem i mater i oca svima u redakciji 24 sata i također onome tko dozvoljava ovakve profesionalne članke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare