To je to što me zanima!

Pijani profesor je vrijeđao policajce i divljao u postaji

Policajci su priveli pijanog mladića te su u postaju odveli 22 maturanta od kojih su 12 pustili jer nisu uspjeli otkriti tko je razbio staklo na tramvaju
Vidi originalni članak

Policija je privela pijanog profesora M. M. (43) iz privatne ekonomske škole. On je, za vrijeme slavlja maturanata na jezeru Bundek vrijeđao policajce. Policajci su ga odmah priveli, ali profesor se ni u postaji nije mogao smiriti. Bacao se i prijetio da će se ozlijediti. U krvi su mu izmjerili 2,35 promila alkohola. Uz profesora su policajci priveli i Marka P. (22) koji je pijan vrijeđao zaštitare. Po dolasku policajaca, pljunuo je prema njima te laktom udario jednog policajca u trbuh, pa u oko. Dva policajca morala su ga svladavati. U postaji su mu izmjerili 1,03 promila.

PRIVELI 22 MATURANTA, 12 PUSTILI
Na Bundeku se okupilo oko 6000 maturanata. Policija je za vrijeme slavlja privela njih 22. Njih 12 su pustili. Deset ih je završilo na prekršajnim i kriminalističkim obradama. Policija je prilikom privođenja morala na petero primijeniti silu jer su se opirali. Maturanti su oštetili tri tramvaja te dva autobusa.

MAKARSKA: MATURANTI GAĐALI POLICAJCE KAMENJEM
Veća skupina maturanata u utorak upala je u srednju školu Ivan Lučić u Trogiru. U hodniku škole oštetili su devet slika, lončanice s cvijećem i električni prekidač. U Makarskoj, kako doznajemo iz PU splitsko-dalmatinske, maturanti su vrijeđali policajce i gađali ih kamenjem. Od krhotine stakla bačene boce lakše je ozlijeđen policajac. Jedan je makarski maturant ukrao vatrogasni aparat iz škole, te je pokušao pobjeći policajcima. Uhićen je, kao i trojica maturanata koji su u Breljanskoj ulici pijani pravili nered. Dok su ulazili u službeno vozilo, poveća grupa njihovih prijatelja je krenula prema vozilu. Policijski službenik je, kako tvrde iz PU splitsko-dalmatinske, iz preventivnih razloga izvadio pištolj i uperio ga u zrak nakon čega su se povukli. Troje maturanata su prevezli u postaju.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • laptopxp 19.05.2010.

    To su te privatne elitne škole. Daš lovu i završiš, a sad vidimo kakvi su im i profesori.

  • amim 19.05.2010.

    stvarno ste uzor našoj djeci

Komentiraj...
Vidi sve komentare