To je to što me zanima!

Pijani sudac prenoćio je u postaji, napuhao čak 2,08

R. Kunštek (47), sudac krapinskog Općinskog suda, priveden je u subotu oko 20 sati u Krapini, nakon što su policajci uočili njegov Mercedes
Vidi originalni članak

Rikard Kunštek (47), sudac krapinskog Općinskog suda, priveden je u subotu oko 20 sati u Krapini, nakon što su policajci uočili njegov Mercedes kako krivuda po cesti. Napuhao je 2,08 promila, ali je želio sjesti natrag za volan. Policajci su mu to zabranili. Sudac je počeo vikati da će im 'srediti otkaz', i navaljivao u auto. Policajci su ga zavezali i odveli u postaju, gdje je prenoćio. U nedjelju ujutro su ga pustili kući.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • HUMI 26.01.2010.

    @ASD nije on ima 0.11 promila alkohola nego je oblokan.bahat,.iako ne triba voziti ni sa malo promila nažalost svaki dan vidimo kako pojedinci iz kafića u kojem piju barem 1,2 piva sami sidaju za volan.. usput ovaj čovik sebi ne bi smija dozvoliti da bude tako oblokan pa čak i da ga neko drugi vozi..

  • mimini 26.01.2010.

    asd, nitko ne sere zato što je pijan ko majka , nego zato što se bahato ,svinjski prijetio da če ljudima koji su ga s punim pravom zaustavili \"srediti otkaz\"...kužiš?...

  • krizbaher 26.01.2010.

    @asd, evo, npr, meni se nije nikad to dogodilo, jer ne konzumiram alkohol! I što, nisam zbog toga normalan!? Nisam nikakav zakleti protivnik alkohola, no ne pijem jer mi alkohol ne odgovara, a onaj kome se \"desi\" da sjedne za volan pijan kao i \"časni sudac\", u principu je obična neodgovorna budaletina zbog kakvih ljudi pogibaju na cesti, tim više ako mu je profesija kao i dotičnom sucu! Isto tako, ništa bolji nisu ni oni koji opravdavaju takav čin, pogotovo kada svojim načinom izražavanja jasno pokažu razinu svoje osobne kulture i stupanj svoje inteligencije!

Komentiraj...
Vidi sve komentare