To je to što me zanima!

Pijani svećenik skrivio nesreću: Dobio godinu zatvora uvjetno

Do nesreće je došlo na zadarskom Bokanjcu u svibnju 2017. godine, a svećenik Zbigniew vozio je neprilagođenom brzinom. Također mu je izmjereno 0,93 promila alkohola
Vidi originalni članak

Paški župnik Zbigniew Jacek Korcz osuđen je na zadarskom sudu zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je teško ozlijeđen zadarski pulmolog dr. Danijel Sekula i njegova supruga Nina.

U ZADRU Pijani svećenik skrivio nesreću u kojoj su svi teško ozlijeđeni

- Osuđen je na godinu dana zatvora, uvjetno na četiri godine - službeno nam je potvrdio glasnogovornik zadarskog Općinskog suda Denis Klarendić.

Do nesreće je došlo na zadarskom Bokanjcu u svibnju 2017. godine, a svećenik Zbigniew vozio je neprilagođenom brzinom. Također mu je izmjereno 0,93 promila alkohola.

U nepreglednom zavoju izgubio nadzor nad automobilom dolaskom prema križanju s Ulicom Ispod Dvorina na zadarskom predjelu Bokanjac. Prešao je u suprotni prometni trak gdje je prednjim lijevim krajem automobila udario u prednji lijevi dio osobnog automobila.

U strahovitom udaru automobil s liječnikom i njegovom suprugom odbio se na zemljanu površinu pored kolnika, dok se svećenikov automobil zarotirao i zadnjim krajem udario u betonski zid obližnje kuće. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ljerkaa 24.05.2019.

    Kaj je u rodu sa Horvatincicem?!

  • Velečasni 1 24.05.2019.

    Uvjetna, ha ? Da nije svećenik, bila bi bezuvjetna. Hr pravosuđe je u totalnom kaosu i rasulu.

  • škver 24.05.2019.

    Krivosuđe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare