To je to što me zanima!

Pijani v.d. ravnatelja splitske opere napao je kolegu iz HNK

Ivica Čikeš proveo je noć na triježnjenju u policiji. Čikeš je u kazališnoj kavani Galerija djelatniku teatra prvo zaprijetio otkazom, pa smrću te ga je onda i napao
Vidi originalni članak

Ivica Čikeš (48), v.d. ravnatelja Opere splitskog HNK noć je proveo na triježnjenju u policijskoj stanici nakon što je vidno pijan napao kolegu u kazališnoj kavani Galerija. Policija ga je privela oko 19.30 sati zbog remećenja javnog reda i mira. Čikeš je djelatniku teatra navodno prvo prijetio da će mu dati otkaz, a potom i smrću. 

Splitska policija je rekla kako su Čikeša iz pritvora pustili u subotu ujutro, a njegov je ispad trajao otprilike 15 minuta. Odbio je alkotest. Dobit će prekršajnu prijavu zbog remećenja javnog reda i mira 

Fizički sukob spriječili su očevici napada, a zbog čega je Čikeš napravio scenu nije poznato. Sve se odvijalo netom prije početka izvedbe drame Romeo i Julia.

Čikeša, inače nacionalnog prvaka s bogatom karijerom, na mjesto ravnatelja Opere stavio je sada već bivši v.d. ravnatelja HNK, Duško Mucalo.

U ožujku ove godine u tri sata nakon ponoći nekoliko mladića brutalno ga je pretuklo te opljačkalo na Žnjanu. Izbili su mu nekoliko zubiju te slomili nos.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • duje912 01.12.2012.

    Liniću! Podigni PDV na alkohol i cigarete 100% pa ovakvih scene neće biti!!

  • 01.12.2012.

    Super škvadra, vrhunski intelektualci, uzor i primjer mladima sa svojim civiliziranim i uljudbenim ponašanjem, doprinose društvu i treba im dati štogod godišnjih nagrada, pregršt nagrada za životna djela, platiti doprinose, i dati stanove. A i vuče na Keruma, kako kažu TBF: ista sorta......

  • nima Splita do Splita 01.12.2012.

    Meni nekako bude žao tih ljudi, kojima zbog jedne nepromišljene izjave ili neodgovornog ponašanja svi poslovni uspjesi padnu u vodu. 'U vodu' ..gle ironije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare