To je to što me zanima!

Pijani vozač htio je rukama ugasiti gorući Land Rover

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vozač je svojim Land Roverom zaglavio na rubnom kamenu. Dodavao je gas. Odjednom se zaiskrilo, a njegovo se vozilo za tren zapalio
Vidi originalni članak

U srijedu navečer 45-godišnji D.B. svojim Land Roverom vozio je Ulicom Hrvatske bratske zajednice u Zagrebu. Naletio je na rubni kamen i popeo se na travu. Umjesto cestom, vozio se po livadi i naletio na stubište. Vratio se na cestu i počeo vrludati. Zatim se spustio niz nasip i vidio da je pogrešno skrenuo pa se odlučio vratiti na pravi put. Land Roverom je zaglavio na rubnom kamenu.
- Vozač je nekontrolirano dodavao gas. Odjednom je zaiskrilo, a džip se zapalio. Vozač je nekoliko minuta sjedio u vozilu, unatoč tome što je gotovo cijela hauba bila u plamenu. Izašao je i počeo vatru gasiti rukama. Nekoliko prolaznika odvuklo ga je od Land Rovera da se ne ozlijedi - priča očevidac Domagoj Sternak, koji je snimio gorući Land Rover u Zagrebu.
Vozaču su izmjerili 1,74 promila alkohola u krvi. Prednji dio Land Rovera i dio unutrašnjosti potpuno su izgorjeli. Vozač je prošao bez ozljeda.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • stol 27.11.2008.

    di vi ode vidite da covik gasi rukama auto majko mila..... pre loše

  • putyca22 27.11.2008.

    Bog cuva budale i pijance! Kreten! I jos ide gasiti rukama! Trebali su ga pustiti da gasi! Drugi put ce se umjesto rubnika,zaustaviti na djetetu ili kojem drugom slucajnom neduznom prolazniku!

  • drug Tito_1 27.11.2008.

    Šteta kaj alkić nije izgorio, jer će pijan slijedeći put ugroziti nečiji život.

Komentiraj...
Vidi sve komentare