To je to što me zanima!

Pijani vozač naletio je na Audi i odbacio ga na stup

Peugeot je Audi odbacio na stup javne rasvjete i na parkirani auto. Ozlijeđenih nije bilo, a zastoj autobusnog prometa trajao je oko sat vremena
Vidi originalni članak

Promet je bio potpuno blokiran. Sudarila su se dva automobila i prepriječila preko ceste, tako da su autobusi stajali na ulici. Kolona je bila jako duga, rekla je naša čitateljica Blanka, koja je fotografiju snimila u četvrtak u Bijeničkoj cesti u Zagrebu.
U PU zagrebačkoj kažu da je vozač Peugeota (39) imao 0,36 promila alkohola te da je na trenutak zastao zbog umora. Nakon toga je prešao u suprotni trak i udario u Audi A3, koji je vozila 55-godišnjakinja. Peugeot je Audi odbacio na stup javne rasvjete i na parkirani auto. Ozlijeđenih nije bilo, a zastoj autobusnog prometa trajao je oko sat vremena.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • outrager 22.12.2008.

    ovdje je kažnjivo jer je skrivio prometnu i time napravio prekršaj. inače, osiguravajuća društva vožnju pod utjecajem alkohola smatraju ako se radi o preko 0.5 promila

  • You Are A Towel! 19.12.2008.

    uzas. naslov je "pijani vozac...." a lik je imao 0.36 promila u krvi... sad me zanima, tko je tako pametan, procjenio da to znaci da je vozac pijan. to cak ni po zakonu nije kaznjivo (naravno ako nema drugih prekrsaja).

Komentiraj...
Vidi sve komentare