To je to što me zanima!

Pijani vozač vikao na policajce, a supruga policajku i udarila

Vozač je počeo verbalno vrijeđati policijske službenike, dok je 26-godišnja putnica iz vozila najprije verbalno napala policijske službenike, a u jednom trenutku i fizički nasrnula na policijsku službenicu, kažu iz policije
Vidi originalni članak

Vozač (36) automobila krapinskih registracija vozio je kroz Obrovac pod utjecajem alkohola od 1,39 promila. Prometni policajci zaustavili su ga u subotu u 20.35 sati. On se pijan izvikao na policajce, a žena mu je 'priskočila u pomoć' lupivši policajku. Rezultat je kaznena prijava za nju i dvije prekršajne za muža.

- Vozač je počeo verbalno vrijeđati policijske službenike, dok je 26-godišnja putnica iz vozila najprije verbalno napala policijske službenike, a u jednom trenutku i fizički nasrnula na policijsku službenicu, koja je pritom lakše ozlijeđena - kaže policijska glasnogovornica Ivana Grbin.

Saznajemo da je policajku udarila nogom u potkoljenicu i lupila dlanom po tijelu.

Nad oboje su proveli kriminalističko istraživanje, te je protiv 26-godišnjakinje podnesena kaznena prijava zbog sumnje u prisilu prema službenoj osobi, dok se protiv 36-godišnjaka podnosi optužni prijedlog zbog omalovažavanja i vrijeđanja službene osobe te prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Corona u jeku 👹 23.11.2020.

    Za ovo bi ja njih u zatvor - odmah, uz kaznu teškog fizičkog rada, ko na Golom otoku nekad...pa ti udaraj brale i sejo...kud smo došli, da ne povjeruješ više!

  • JusticeLeague 23.11.2020.

    policajcima treba dati ovlasti da ovakvima pucaju u glavu: pijani vozač (čitaj: ubojica) i njegova priležnica (za drugo nije)...katastrofa.

  • Pristina glavni grad srbije 23.11.2020.

    Liberalna demokracija... Poserem se na plenkovića i njegov "novi" hdz!

Komentiraj...
Vidi sve komentare