To je to što me zanima!

Pijanoj vozačici pritvor, podigli su i kaznenu prijavu protiv nje

Protiv Ivane Tene Gotovac Soldić (38) podignuta je kaznena prijava za izazivanje prometne nesreće i nepružanja pomoći. Gotovac Soldić odvedena je u pritvor
Vidi originalni članak

Splitska policija završila je kriminalističko istraživanje na 38-godišnjom Ivanom Tenom Gotovac Soldić, osumnjičenom da je u alkoholiziranom stanju izazvala prometnu nesreću u kojoj je poginula 19-godišnja studentica Marija Ćorić, pa zatim pobjegla s mjesta nesreće. 

Kako piše Slobodna Dalmacija, protiv Gotovac Soldić podignuta je kaznena prijava zbog sumnje u izazivanje prometne nesreće i nepružanje pomoći, a osumnjičena je odvedena u pritvor.  

DETALJI TRAGEDIJE U SPLITU Odbjegla vozačica bila pijana? Pješakinja je imala 19 godina...

Podsjetimo, prema nepotvrđenim iskazima svjedoka, vozačica Gotovac Soldić se oko 21.25 sati spuštala Poljičkom cestom i utrkivala se jednim taksi vozilom tako što ga je pretjecala i ubacivala se ispred njega. upravo je to zadnje ubacivanje, neposredno prije semafora na raskrižju Poljičke ceste i Ulice Put iza Nove bolnice, bilo kobno za nesretnu djevojku.

PREGAZILA JE I POBJEGLA Pijana vozačica (38) Audija prekinula je sve Marijine snove

U trenutku kada je Marija prelazila cestu na pješačkom prijelazu, pijana vozačica je nastavila juriti cestom i prošla kroz crveno svjetlo na semaforu. 

Nakon kobne nesreće, vozačica je pobjegla, ostavila automobil 500 metara dalje i otišla kući. Prilikom privođenja, policiji je tvrdila da ona te večeri nije bila za volanom i da joj je auto ukraden. Prilikom uhićenja, izmjereno joj je 1,1 promil alkohola u krvi.

 

Idi na 24sata

Komentari 113

  • ljubica ljubičica_1 26.10.2018.

    Više mi je muka kako novinari blate ovu vozačicu.Zar mislite da je njoj lako što je to napravila?Prestanite je više sotonizirat.Nek neko od nas prvi baci kamen ako nije napravija neki prekršaj u vožnji .Ali eto njen je završijo smrtno.Što je sa ovim drugima što su pogazili .Zar je ona jedina?Tolko je blatite da mi je već neugodno.Da mogu bila bi joj odvjetnik i sigurno bi je izvukla na uvjetno.Što mislite da joj je lako .Pa oduzela je jedan mladi život.Pa sad je vi novinari tribate pokopat i razapet njenu obitelj.Ja bi vas osobno sve tužila za zadiranje u njen privatni život .To nemate pravo jer njena obitelj sa vožnjom nema ništa.

  • no_country_for_old_men 25.10.2018.

    sad na tv-u kažu da je imala zabranu upravljanja autom,znači ovo se onda ništa ne računa...

  • OpetMikiTrasi 25.10.2018.

    Moj tip žene. Eh, da smo se ranije sreli....

Komentiraj...
Vidi sve komentare