To je to što me zanima!

Pijavica poharala Mali Lošinj: Rušila je stabla, dizala aute...

Pijavica je prošla kopnenim dijelom šire zone grada Maloga Lošinja,  predjelima Sv. Martin i Dubovica. Srušila je više stabala, oštetila krovišta, dva auta...
Vidi originalni članak

Dijelom grada Maloga Lošinja na otoku Lošinju u noći s petka na subotu oko 2.30 sati prošla je pijavica i srušila više stabala, oštetila više krovišta, dva automobila i tri nadgrobne ploče, ali ozlijeđenih nije bilo, doznaje se iz operativnog dežurstva primorsko-goranske Policijske uprave.

Pijavica je prošla kopnenim dijelom šire zone grada Maloga Lošinja,  predjelima Sv. Martin i Dubovica, te je na više stambenih objekata oštetila krovišta, pri čemu su materijalom s krovišta oštećena dva automobila.

Vatrogasci su tijekom noći uklanjali srušena stabla, a  na gradskom groblju pijavica je oštetila tri nadgrobne ploče, naveli su iz policije.

Zanimljivo, ovo je već drugi 'udar' pijavica kod Malog Lošinja u dva dana. U četvrtak popodne istovremeno se formiralo čak pet pijavica.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Galeb i ja 14.02.2016.

    Ovi neki visoko inteligentni se sa svojim komentarima izsmijavaju iz nevremena u Losinju,a da njima vjetar odnese kisobran kukali bi i jadikovali godinu dana za njim.

  • Kerplunk 13.02.2016.

    Šteta skoro koliko i nakon Kotromanovića

  • 7vuk777 13.02.2016.

    prevrnuta kamp kučica ante kotromanovića,hitno odletio na lošinj

Komentiraj...
Vidi sve komentare