To je to što me zanima!

Piju šampanjac i jedu jastoge: Ovaj porod košta 4,7 mil. kuna

V. Britanija: U privatnoj bolnici The Portland rodile su vojvotkinja od Yorka, Victoria Beckham i brojne plemkinje. Direktorica bolnice kaže da je porod kod njih kao odmor
Vidi originalni članak

U bolnici The Portland u Londonu porod košta pola milijuna funti odnosno oko 4,7 milijuna kuna. Rodilje su smještene u luksuznim apartmanima, dobivaju čaj i pjenušac te kolače i slastice iz ugledne londonske slastičarnice. Djecu su u toj bolnici, između ostalih, rodile vojvotkinja od Yorka, Victoria Beckham i brojne pripadnice plemstva.

Novi dokumentarni film BBC-a prikazuje kako bolnica izgleda i u kakav luksuz rodiljama pruža.

Porod kao godišnji odmor

Najmanji račun je dosad iznosio 10.000 funti (oko 95.000 kuna), a najviši spomenutih pola milijuna. Janene Madden direktorica bolnice kaže da je porod kod njih "kao godišnji odmor". Nakon poroda medicinske sestre mogu odnijeti djecu kako bi se majke odmorile i uživale u luksuzu i dobroj hrani.

- Nakon tri noći, žena je odmorna i spremna na nove izazove kao majka - kaže Madden.

Rodiljama između ostalog serviraju jastoge i kamenice, piše Daily Mail. Kineskinja Pui rekla je novinarima da je tu bolnicu izabrala jer je u njoj rodila i njezina ikona Victoria Beckham.

'Da moram roditi u običnoj bolnici, odmah bi umrla'

Djevojka je žena magnata koji se bavi transportom i račun za porod su platili 40.000 funti (oko 380.000 kuna). Na pitanje što bi učinila da nema novaca i da mora roditi u "običnoj" bolnici, djevojka je rekla: 'Zezate me, odmah bih umrla'. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • mihaela21 02.04.2016.

    U svakom slučaju sigurno se bolje ponašaju prema njima nego što bi u javnim bonicama.. nije bitan ni jastog, ni šampanjac pa ni apartman,bitno je da ju nitko neće vrijeđat i ponašat se prema njoj kao da je najveće smeće što rade po našim bolnicama.. tako da bi i ja rodila u privatnoj bolnici

  • _Varešak_ 02.04.2016.

    To je rodilište za pokondirene i snobovske dame.

  • montello 01.04.2016.

    no comment

Komentiraj...
Vidi sve komentare