To je to što me zanima!

Pijukom je oštetio zvijezdu Donalda Trumpa u Hollywoodu

Prije nego što je postao predsjednik, Trump (72) bio je nekretninski magnat i zvijezda reality programa "Pripravnik" te producent natjecanja u ljepoti Miss Universe
Vidi originalni članak

Dvadesetčetverogodišnji muškarac pijukom je u srijedu oštetio zvijezdu američkog predsjednika Donalda Trumpa na stazi slavnih u Hollywoodu i potom se predao, objavio je glasnogovornik policije u Los Angelesu.

Trump je zvijezdu na poznatoj stazi dobio 2007. i već je nekoliko puta oštećena otkako je 2016. izabran za predsjednika.

Osumnjičeni Austin Clay gotovo je potpuno uništio zvijezdu koja je i išarana grafitima.

Prije nego što je postao predsjednik, Trump (72) bio je nekretninski magnat i zvijezda reality programa "Pripravnik" te producent natjecanja u ljepoti Miss Universe.

"Ne odobravam vandalizam, ali shvaćam frustracije ljudi. Nisam za Trumpa, ali nisam ni za ovakav način izražavanja prosvjeda", rekao je Adrian Rodriguez, 42-godišnji učitelj.

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • purgerica prva 26.07.2018.

    Preporučam autorima iz HINE pročitati nešto od Trumpa, korisno je, čak i vama. Recimo, samo jedan naslov, od bezbroj njih: "Razmišljaj na veliko i rasturi u poslu i životu", ima još koji komad u knjižari Ljevak. A i u knjižnicama, i ne samo ovaj naslov.

  • purgerica prva 26.07.2018.

    Mamene muči riječ, svašta piše ta naša , jel naša, HINA? PIJUK! Definicija: zvuk kojim se glasaju mlade ptice i pilići. Ali može biti i kramp, pa i budak, jednokraki ili dvokraki alat za kopanje!

  • 26.07.2018.

    Bravo mladiću, no trebao si je uništiti cijelu i trebao si ostati anoniman! :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare