To je to što me zanima!

Pilot (28) je dobio metak među oči i nastavio letjeti

Iana su pobunjenici u Afganistanu upucali u glavu dok je letio s 20 ljudi. On je uspješno izbjegavao daljnju paljbu i spustio helikopter u svoju bazu
Vidi originalni članak

Britanski pilot Ian Fortune (28) preživio je ranjavanje talibana. Dok je letio iznad provincije Helmand u Afganistanu teško naoružani pobunjenici počeli su pucati po njegovom helikopteru. S njim su bili producenti, redatelji i voditelj sa Discovery Channela, koji su snimali dokumentarac. Jedan od metaka pogodio je Iana u glavu, točno između očiju. Probio je njegovu kacigu. Krv mu se počela slijevati niz lice i ulaziti mu u oči. No, Ian se nije dao smesti. Ostao je priseban unatoč krvarenju te je nastavio upravljati helikopterom. Pobunjenici su nastavili pucati po helikopteru. Ian se uspješno izmicao i nakon nekoliko minuta je prizemljio helikopter u svoj kamp. Odmah su ga prevezli u bolnicu gdje su mu sanirali ranu.
- Ian je pravi heroj. Spasio je život 20 ljudi, koji su bili s njim u helikopteru. Da ga je metak pogodio milimetar niže nitko od njih danas ne bi bio živ - rekao je jedan od starijih zapovjednika iz britanskog RAF-a.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • walterbranisarajevo 05.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • user_27152 05.03.2010.

    kapitalističko-fašistička propaganda

  • silent hill 05.03.2010.

    Bosanac pravim imenom Ilija Srećković..

Komentiraj...
Vidi sve komentare