To je to što me zanima!

Pilot nestalog Boeinga obrisao podatke iz simulatora letenja

Malezijski ministar prometa na konferenciji za novinare u srijedu je rekao kako se simulatorom sada bave forenzičari koji pokušavaju vratiti obrisane podatke
Vidi originalni članak

Nestali zrakoplov kompanije Malaysia Airlinesa najvjerojatnije je u južnom predjelu područja koje se pretražuje, a koje se pruža duboko u Indijski ocean, kazao je za CNN službenik američke vlade. 

- Riječ je o zoni izvan regularnih linija plovidbe i izvan standardnih puteva letenja. Na tom području nema ni otoka. Potraga bi mogla trajati tjednima - rekao je. 

Na južni dio područja poslana su dva australska zrakoplova koji pretražuju ocean.

Pilot obrisao podatke iz simulatora, pokušavaju ih vratiti

Na konferenciji za novinare malezijski ministar prometa Hishammuddin Hussein otkrio je kako su iz simulatora letenja, koji je pronađen u pilotovu domu, nestali neki podaci. 

- Na njemu sada rade forenzičari kako bi pokušali vratiti obrisane podatke - rekao je Hussein. 

Dodao je kako su malezijske vlasti dobile povratne informacije iz svih zemalja iz kojih su bili putnici koji su bili na letu, osim od Rusije i Ukrajine. Istaknuo je kako nisu pronađene nikakve za istragu značajne informacije. 

Obitelji gube strpljenje

I dok potraga i dalje ne daje rezultata, obitelji nestalih putnika polako gube strpljenje jer ne dobivaju nikakve informacije. Ističe i vrijeme kako bi se doznalo što je zaista bilo sa zrakoplovom, a u čemu bi pomogla crna kutija. 12. dan nestanka je na izmaku, što znači da preostaje još 18 dana prije nego se potroši baterija unutar crne kutije koja odašilje signale. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • nikart 19.03.2014.

    avion otet,skrenuo sa rute pa ga u panici srušila vojska.......a sad treba javnosti priznati da su ubili dvjesto i nesto nevinih ljudi.....

  • Ahileja 19.03.2014.

    Više ne možeš pilotu i osoblju vjerovati da te neće žrtvovati.

  • ferguson562 19.03.2014.

    pa šta onda ak je obrisal podatke na simulatoru pa to i ja radim svaki dan i nije zabranjeno sad je pilot odma kriv a živote dal sam živ

Komentiraj...
Vidi sve komentare