To je to što me zanima!

Pilotu ukrali slike na kojima ga stjuardesa oralno zadovoljava

Kineski mediji pišu kako se nepoznati pilot javio policiji pismom u kojem tvrdi da mu je netko sporne slike ukrao s računala. Kompanija Cathay Pacific istražuje slučaj
Vidi originalni članak

Avionska kompanija Cathay Pacific pokrenula je unutarnju istragu zbog slika koje su objavili kineski mediji. Na fotografijama su pilot i stjuardesa koji upražnjavaju oralni seks. Opušteni pilot ugodno je zavaljen u svoje sjedalo dok ga brižno obrađuje žena odjevena u crvenu odjeću nalik uniformi Cathayevih stjuardesa. 

- Nastavit ćemo s istragom. Do kuda smo došli ne želim vam reći. Postoji nekoliko dokaza koji upućuju da je na fotografiji zaposlenica naše kompanije - kratko je kazao glasnogovornik Cathaya.

Nije komentirao identitet muškarca na fotografijama, koji u vrijeme oralnog seksa nije imao uniformu na sebi. Dodao je kako nema dokaza da se seks odvija u vrijeme leta te da sigurnost putnika nikako nije bila ugrožena. Pilot je, prema pisanju lokalnih medija iz Kine, stranac te je policiji u Hong Kongu poslao pismo u da su mu sporne fotografije ukrali s računala, piše Aviation news today.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • cipelcug_1 08.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • AngelMan 08.08.2011.

    Ima i video klip gde doticna izvodi striptiz svom pilotu i kopilotu. Pogledajte : http://adf.ly/237936/www.youtube.com/watch?v=nTYpSkSgOYg ( otvori link, sacekaj 5 sekundi koje odbrojavaju pa idi na skip ad ).

  • crnka30 08.08.2011.

    meni se cini da ima velikog.............

Komentiraj...
Vidi sve komentare