To je to što me zanima!

Pipao zavodljivu domaćicu (66) i dečku joj slomio nos

ZAGREB: J.G. (34) je pipao Vesnu i nabacivao joj se. On i Vesnin dečko (51) su se posvađali oko nje. Dečko se naljutio, ali je u tuči dobio po nosu
Vidi originalni članak

Ljubomora je u noći na ponedjeljak izjedala Slobodana R. (51). Bio je na zabavi u stanu svoje djevojke Vesne Š. (66) u zagrebačkoj Ulici hrvatskih iseljenika. Na zabavi su bila još dvojica muškaraca. J. G. (34) sjedio je na kauču kraj Vesne te ju je pipao.
- Rekla sam malom da se smiri, ali je rekao da se slučajno nagnuo. A Slobodan je to gledao i postajao sve ljući - objašnjava Vesna.
Dodaje da je Slobodan, s kojim je dva mjeseca u vezi, govorio 34-godišnjaku da prestane.
- Bio je tako ljubomoran da je i mene u kuhinji 'stisnuo’ pa sam mu rekla da se smiri, da volim samo njega - rekla nam je Vesna.
Oko 4 sata je Slobodan, nakon što je izvrijeđao “suparnika”, krenuo prema spavaćoj sobi. Vesni se činilo da ide spavati. No Slobodan se još jednom okrenuo prema “konkurentu”.
- Viknuo mu je: 'Marš van!’. Mali je samo skočio i doletio do Slobodana. Udario ga je šakom u lice i zatim mu zavrnuo nogu. U tom trenutku gotovo sam pala u nesvijest od šoka - prepričala nam je Vesna.  Htjela ih je razdvojiti, ali ju je mlađi muškarac gurnuo pa je pala. Nasilnik je pobjegao, a Slobodan pozvao policiju. Njega je, pak, Hitna prevezla u bolnicu, gdje su liječnici utvrdili da je teško ozlijeđen. Slomljen mu je nos te je “uganuo” nogu. Policija je kasnije pronašla J. G. te su ga uhitili. Kazneno su ga prijavili zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda.  S dvojicom muškaraca policajci nisu mogli odmah pričati jer su bili prepijani. Kako neslužbeno doznajemo, policija često dolazi kod Vesne u stan. Susjedi ih zovu jer im smetaju zabave i glasna glazba iz Vesnina stana. Ona kaže da joj sve susjede zavide jer se lijepo odijeva i uživa u životu.
- Volim glazbu i volim se zabavljati. To što imam ovoliko godina ne znači da ne smijem uživati - jasna je Vesna. Ipak, ubuduće će, kaže, bolje paziti tko joj dolazi na zabave.

'MJESEC DANA SAM LJUBOVALA S ČOLIĆEM'

Vesna Š. kaže kako je u mladosti upoznala mnoge bogate i poznate ljude. Među njima je, kaže, bio i popularni pjevač Zdravko Čolić.
- S njim sam bila oko mjesec dana - kaže Vesna, koja se prije 20 godina razvela od supruga.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • WebSuperman 02.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • hogarko 02.03.2010.

    Baba je seksi bomba.Stara koka dobra juha.

  • 02.03.2010.

    ova mora da je dobro placala za njih DVOJE! LOL

Komentiraj...
Vidi sve komentare