To je to što me zanima!

Pipkao je štićenicu: Udomitelj (62) dobio godinu dana zatvora

On tvrdi da je curicu, s blažom mentalnom retardacijom i zastojem u razvoju s poteškoćama prilagodbe, samo zagrlio, ona pak kaže da joj je ušao u sobu dok se presvlačila, primio je za grudi i naslonio glavu na vrat
Vidi originalni članak

Muškarac (62) s istoka Hrvatske nepravomoćno je osuđen na godinu dana zatvora jer je pipkao djevojčicu koja mu je bila povjerena na skrb kao udomitelju, piše Jutarnji

On tvrdi da je curicu, s blažom mentalnom retardacijom i zastojem u razvoju s poteškoćama prilagodbe, samo zagrlio, ona pak kaže da joj je ušao u sobu dok se presvlačila, primio je za grudi i naslonio glavu na vrat. Iako se sklanjala, on nije htio odustati od maženja.

Djevojčica je nakon toga otišla kod prijateljice kojoj je nevoljko priznala što se dogodilo.

Sve se zbilo 2014. kada je djevojčica imala 14 godina. U udomiteljsku obitelj bila je smještena zajedno s tada 7-godišnjim bratom.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 09.05.2018.

    Kada čovjek zloupotrijebi povjerenje prema djetetu kojeg je trebao štititi, to bi trebalo biti gore nego pedofilstvo. Svaka čast našem zakonodavno - sudskom aparatu; vrlo je stimulirajuće za počinitelje.

  • najirаm 10_913 08.05.2018.

    Samo su se rukovali.

  • katica40 08.05.2018.

    nije li on premator za udomljavanje.Postoji li neka dobna granica do kada se može udomljavati.Ipak udomitelji i djeca ne bi smjeli biti toliko dobno udaljeni. I ono što mi pada na um je da ovi koji vole maziti mlade djevojke nisu mažljivi postali sad,maze oni oduvijek.Jeli mu ova djevojčica bila prva koju je pokušao maziti ili to radi oduvijek samo djeca nisu smjela reći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare