To je to što me zanima!

Pirićeva odvjetnica: 'Snimke i nisu neki dokaz, nađite pištolj'

ČEKA ISTRAGU Doris Košta, odvjetnica Jerka Pirića osumnjičenog za likvidacija Karmelina Fistanića iz Piska, tvrdi da joj se klijenta razapinje bez dokaza
Vidi originalni članak

Radujem se istrazi i to iz razloga jer se osnovana sumnja ne može temeljiti samo nekakvim video snimkama. S druge strane, nema pištolja, nema očevidaca, nema motorističke jakne, nema kacige...

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rekla je to u nedjelju Doris Košta, odvjetnica Jerka Pirića, jednog od osumnjičenih za ubojstvo Karmelina Fistanića (38) iz Piska. Naime, policija je na temelju video nadzora uhitila Jerka Pirića, Vladu Zolotu i Stipu Ringwalda. Na snimkama s nadzornih kamera na splitskom groblju Lovrinac, vidjeli su kako Pirić i Zolota dočekuju Ringwalda i voze ga u Omiš na dan ubojstva. Upravo je na Jadranskoj magistrali u Omišu, 9. studenog ubijen Karmelino.

Nesretni muškarac doslovno je izrešetan, svi hici pogodili su ga u vitalne dijelove tijela te je pravo čudo kako njegova djevojka V. J. (39), koja se s njim nalazila u automobilu, na mjestu suvozača, nije ozlijeđena. Ubojica se do Volkswagen Pola u kojem je par sjedio dovezao motociklom. Očevici tvrde da je imao motorističku jaknu i crnu kacigu.

OSUMNJIČENI ZA UBOJSTVO Ringwald, Pirić i Zolota idu u istražni zatvor na mjesec dana

Nedavno se saznalo i da su Pirić i Fistanić imali povijest nesuglasica oko kafića u Pisku, kojeg je netko zapalio 2015. godine. Godinu kasnije protiv Pirića je potvrđena optužnica za to djelo. Karmelino je ražio naknadu štete od pola milijuna kuna. U tri godine nije zakazana niti jedna rasprava.

- Što reći, hrvatsko pravosuđe - zaključila je Košta.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 15.12.2019.

    Kakvo moras biti smece od covjeka da branis nekoga a znas da je kriv . Ti odvjetnici imaju li ti ljudi ikakvog morala

Komentiraj...
Vidi sve komentare