To je to što me zanima!

Piroman u bijelom kombiju podmeće požare u Zadru

GORI U ISTO VRIJEME: Zadarski vatrogasci su uvjereni da su požari podmetnuti jer su buknuli svaki dan oko 18 sati. Gorjelo je tri dana zaredom
Vidi originalni članak

Ne sjećamo se kad smo zadnji put imali ovoliko posla, kažu zadarski vatrogasci iza kojih su tri dana gašenja požara u gotovo svim dijelovima županije. Policija traži piromane, zasad bez rezultata.
- Dobili smo dojavu mještana Poljica koji su vidjeli bijeli kombi iz kojega je netko navodno podmetnuo požar. Svaku dojavu ili trag za koji saznamo moramo provjeriti. Građani su vrlo aktivni i žele  nam pomoći, no često ti tragovi  nažalost ne vode nigdje. Istraga je u tijeku, obavljamo obavijesne razgovore, no konkretnih pomaka još nema - kaže Ante Kulaš iz zadarske policije.
U Poljicima se vatra u noći na subotu približila na 15 metara od kuća. Broju vatrogasaca bio je jednak broj mještana, većinom mladih mladića, amatera koji su s maramom na licu zaustavljali gotovo dvokilometarsku frontu dvaju spojenih požara. U Poličniku je gorjelo na sedam mjesta u razmaku od ukupno pola sata, a vatrogasci su uvjereni da su požari podmetnuti. Svi požari buknuli su iza 19 sati navečer, a poslije tog sata kanaderi zbog mraka više ne polijeću.

PREKASNO DA KANADERI DJELUJU
Tri dana zaredom na različitim lokacijama u Zadarskoj županiji počelo je gorjeti iza 18 sati. Kanaderi zbog mraka tad više ne mogu gasiti požare. Požari su buknuli u petak. Vatrogasci su uvjereni da su podmetnuti te se nadaju pronalaženju piromana uskoro.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • perica_46 14.09.2009.

    ahhahahahaaahaah, u bijelom kombiju!!! hahaahahha

  • hajduk84 13.09.2009.

    dabogda mu sve izgorilo sta ima ,ja bi ga ispeka na ražnju pa neka se veseli

  • matasasabljaki 13.09.2009.

    Trebalo bi njega malo podpaliti da vidi kako je to kada gori...dubre jedno

Komentiraj...
Vidi sve komentare