To je to što me zanima!

Pirotehničari Mungosa sastat će se s ministrom Orepićem

S obzirom na dogovoreni sastanak sudionici štrajka neće biti na Markovu trgu, nego ispred zgrade Ministarstva unutarnjih poslova u Savskoj
Vidi originalni članak

Sastanak štrajkaškog odbora pirotehničara tvrtke Mungos i ministra unutarnjih poslova Vlahe Orepića održat će se u 9 sati.

S obzirom na dogovoreni sastanak sudionici štrajka neće biti na Markovu trgu, nego ispred zgrade Ministarstva unutarnjih poslova u Savskoj.

U ponedjeljak je prihotehničare primio tehnički premijer Tihomir Orešković. Predstavili su mu svoje probleme i ukazali mu da su jedina državna tvrtka koja nema kolektivni ugovor. Premijer im je izrazio potporu u njihovu štrajku. 

Pirotehničari Mungosa štrajkat će sve dok se ne potpiše kolektivni ugovor. Traže povećanje plaća na 15.000 kuna bruto uz dodatak za minuli rad od 0,5 posto. 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Airborne101st 13.07.2016.

    Deckima svaka cast rade svakodnevno smrtonosan posao i treba im omogucit placu i 30 tisuca kuna...a ne ova stoka sitnog zuba u saboru koji imaju primanja da boli glava..nezahvalni izrodi..

  • Vlad 13.07.2016.

    Kad je vojnikinja pričepila prste vratima transportera u mirovnoj misiji osnovano je povjerenstvo MO, a kad pogine pirotehničar izađe kratki članak u pokojim novinama i osmrtnica :-(

  • vihor 2016 13.07.2016.

    jer vi razumijete nema novaca ,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare