To je to što me zanima!

U Strmcu pirotehničari umjesto bombe pronašli limene kantice

Kantice su bile pune pijeska. Policija i pirotehničari su izašli na teren, a sada ostaje vidjeti tko će platiti nečije zezanje i nečiju igrariju, rekao je čelnik Svete Nedelje
Vidi originalni članak

Pirotehničari zagrebačke policije izašli su na teren oko 10 sati zbog dojave o sumnjivom predmetu u Strmcu Samoborskom u Ulici kralja Tomislava. Policija je zatvorila cestu oko mjesta dojave, no nakon što su pirotehničari pregledali predmet utvrdili su kako nije riječ o eksplozivnoj napravi.

- Netko je postavio na pod dvije limene kantice pune pijeska. Vjerojatno je želio da izgleda kao da se radi o eksplozivnoj napravi, koja to zapravo nije. Policija i pirotehničari su izašli na teren, a sada ostaje vidjeti tko će platiti nečije zezanje i nečiju igrariju - rekao je Drago Prahin, gradonačelnik Svete Nedelje. 

Dodao je kako preporučuje građanima da ukoliko nešto slično ugledaju na ulici neka ne diraju i neka radije pozovu policiju jer opreza ipak nikad dosta. 

Inače, limene kantice su bile postavljene u Ulici kralja Tomislava, i to iza autobusne stanice, a primijetili su ih komunalni redari te obavijestili policiju. 

Stanovnici Strmca kažu kako se nisu uplašili jer su pretpostavili da je to nečija 'spačka', izravno izazvana nedavnim postavljanjima bombi po Zagrebu. 

- Jedno vuče drugo - kažu stanovnici.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • meryy 04.02.2013.

    i smiješno je i nije smiješno.samo što to naš džep odrađuje .

  • Viktorija0107 04.02.2013.

    Vrlo je moguće da su to dječja posla......

  • Jimmy 04.02.2013.

    Sad ću još morat pazi kako mi smeće izgleda da ne bi nekog preplašio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare