To je to što me zanima!

'Pismo nije trebalo u javnost, to su unutarstranačka pitanja'

Moj stav je, i cijelo vrijeme sam ga se držala, da se unutarstranačka pitanja trebaju rješavati na unutarstranačkim tijelima, rekla je zastupnica SDP-a čije je pismo oko EU izbora 'procurilo' u javnost
Vidi originalni članak

Gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan-Pentek (SDP) uputila je pismo Davoru Bernardiću i članovima Predsjedništva te u njemu navela da je očekivala kako će vidjeti i ime predsjednika stranke na listi za europske izbore. Njezino pismo je procurilo u javnost. 

PISMO SDP-OVKE Zašto predsjednik stranke nije na listi za Europski parlament?

- Zgrožena sam činjenicom da je pismo osvanulo u medijima, da Predsjedništvo izbacuje van pisma koja javnosti nisu namijenjena. Ja osobno poslala sam predsjedniku stranke i članovima Predsjedništva, zajedno sa svojim očitovanjem. Moj stav je, i cijelo vrijeme sam ga se držala, da se unutarstranačka pitanja trebaju rješavati na unutarstranačkim tijelima. Zbog toga bih se suzdržala od bilo kakvih daljnjih komentara. To što je pismo procurilo samo dokazuje ono što smo se cijelo vrijeme govorili, da je situacija u stranci i prema van odraz takvog ponašanja da u našoj stranci na žalost ništa ne ostaje iza zatvorenih vrata te da ne postoje konstruktivne rasprave koje bi se vodile samo na tijelima na kojima je to i potrebno - objasnila je Auguštan-Pentek za portal Zagorje.com. 

Na pitanje znači li to da odbija kandidaturu za europske izbore, rekla je: 

- Ja niti ne odbijam niti ne prihvaćam, samo sam napisala svoje razmišljanje o ovoj situaciji u kojoj je SDP. Za našu stranku koja je podijeljena, ima određeno rješenje o kojem sam nadležnim stranačkim tijelima poslala svoje razmišljanje. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • colonelo 24.01.2019.

    Teško se odlučiti tko je od koga veći tupamaros u ovoj bijedi od partije.

  • Lala1808 24.01.2019.

    SDP-ovci sve svoje izjave i neslaganja te komunikaciju vode preko novina i javnosti-što se ne ugledate u HDZ i koli koji sve drže u 4 zida ,skandale rade po potrebi tako da jednim prekriju drugi

  • intellectus 24.01.2019.

    Sa slike se može zaključiti da se radi o mladoj Sdp-ovki, ženi koja ima svoje zdravo utemeljeno razmišljanje i to nije krila, bila je hrabra i otvoreno rekla što misli a što je to procurilo van, nije ona kriva. U to sam uvjeren, jer da je htjela ići u javnost, to bi sama direktno učinila. ALI čopor i balkanski mentalitet to ne razumije, oni svakog gledaju svojom umazanom dioptrijom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare