To je to što me zanima!

Pištoljem zaprijetio radnici mjenjačnice, ona ga istukla

Zagreb: Muškarac sa šiltericom na glavi zaprijetio je pištoljem zaposlenici (65) mjenjačnice Nipa u Sesvetama. D. P. ga je hrabro udarila po ruci...
Vidi originalni članak

Nepoznati mladi muškarac odjeven u radni kombinezon i sa šiltericom na glavi u srijedu ujutro pokušao je opljačkati mjenjačnicu Nipa u Sesvetama. Čekao je početak radnog vremena. Čim je djelatnica Delfa P. (65) ušla u mjenjačnicu, napao ju je s leđa. U jednoj ruci držao je pištolj dok joj je s drugom pokušao začepiti usta. Nije očekivao da će ona imati hrabrosti istrgnuti se, udariti ga po ruci u kojoj je držao oružje, brzo otvoriti prozor i početi zvati u pomoć. Razbojnik joj je uzvratio udarac, a u naguravanju je opalio nogom po nosu. Dok je bježao kroz prozor, pištolj je opalio, ali nikog nije ozlijedio. Vlasnik mjenjačnice ističe kako je lopov najvjerojatnije tek najobičniji narkoman i diletant koji se nije ni maskirao kad je krenuo u pljačku mjenjačnice pune kamera.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Huck 19.08.2010.

    Bravo teta! Treba je adekvatno nagraditi za hrabrost!

  • bogs 19.08.2010.

    Možda nije branila tuđe ni novac, možda je branila sebe. Jer, zna bit iritantno kada vam se neka majmunčina navali na grbaču te vam prjeti. Zna izazvat reakciju koja nije uzrokovana strahom za tuđi novac, već bjesom što vas jaši neki probisvjet kao da ste mu kujica.

  • maky82 19.08.2010.

    Svaka čast gospođi. Sada bi ju gazda trebao nagraditi da ode u mirovinu sa svim privilegijama da dobije što veću mirovinu. Ipak je branila tuđe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare