To je to što me zanima!

Pistorius se vraća treninzima: Javio se policiji po prvi puta

Pistoriusovi odvjetnici smatraju da su uvjeti jamčevine prestrogi i najavljuju da bi mogli tražiti da se ublaže. On jednostavno želi nastaviti sa životom, kaže odvjetnik
Vidi originalni članak

Južnoafrički paraolimpijac Oscar Pistorius, optužen za ubojstvo svoje djevojke Reeve Steenkamp, u ponedjeljak se prvi put javio u policijsku postaju, što je bio jedan od uvjeta njegova puštanja iz pritvora. 

Sudac Desmond Nair je, podsjetimo, poslije četverodnevnog saslušanja dopustio 26-godišnjem atletičaru da se brani sa slobode. Pušten je uz milijun randa (oko 85.000 eura) jamčevine, a uz to je morao predati putovnicu, zabranjen mu je povratak u vlastitu kuću u kojoj se dogodila tragedija, ne smije konzumirati alkohol i uvijek mora biti dostupan na mobitel.

Dva puta tjedno mora se javljati u policijsku postaju, a to je prvi put napravio ovaj ponedjeljak, što mu je ujedno bilo i prvo pojavljivanje u javnosti nakon puštanja na slobodu. 

Pistoriusovi odvjetnici smatraju, međutim, da su uvjeti jamčevine prestrogi i najavljuju da bi mogli tražiti da se ublaže. 

- Oscar jednostavno želi nastaviti sa životom - rekao je odvjetnik Kenny Oldwage. Pistoriusov je trener Ampie Louw, pak, potvrdio da će se njegov učenik vratiti treninzima, ali neće sudjelovati na natjecanjima. 

Sljedeći se put šesterostruki paraolimopijski pobjednik na sudu u Pretoriji mora pojaviti 4. lipnja.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • WOMANIZER 25.02.2013.

    a kako to već? zar je već sposoban za treninge?

  • ŠimoŽgela 25.02.2013.

    ne znam dali su mu oduzeli putovnicu,....bolje da su mu oduzeli proteze,ha,ha,ha....

  • skyliner_1 25.02.2013.

    3 metka u glavu joj je ispalija, pa tko puši te fore da je zamjenio sa provalnikom. A Pistorius u laži su kratke noge

Komentiraj...
Vidi sve komentare