To je to što me zanima!

Pitali zašto nije preselila ured: 'Nijedan objekt nije prikladan'

Predsjednica je posjetila zadarsku gimnaziju Vladimir Nazor gdje je slušala učeničku debatu na temu kažnjavanja političara zbog neispunjenih predizbornih obećanja
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u ponedjeljak je u službenom posjetu Zadru. Bila je na svečanoj sjednici Dana Sveučilišta, a nakon toga je posjetila jednu zadarsku srednju školu.

Učenici gimnazije Vladimira Nazora priredili su predsjednici raspravu dviju učeničkih skupina o kažnjavanju neispunjenih predizbornih obećanja. I dok se jedna grupa zalagala za to da se takva obećanja kažnjavaju, drugi su upozoravali na opasnost od kažnjavanja. 

Nije izostalo ni pitanje njezina obećanja da će preseliti ured s Pantovčaka. Predsjednica je ponovno priznala svoju pogrešku i odgovorila kako je nakon preuzimanja dužnosti mjerodavno Vladino tijelo utvrdilo kako nema odgovarajućeg objekta za funkcioniranje ureda. Dodala je kako je smanjila broj dužnosnika i zaposlenika ureda, smanjila troškove i dio šume na Pantovčaku dala na korištenje Zagrepčanima.
 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • MarijanGrdašić 26.03.2019.

    Za Isusa je i štalica bila dobra, za one koji mu se klanjaju nije dobra niti Palača. Pantovčak je nešto što je Tito izgradio, kao i ostale objekte širom Jugoslavije, još uvijek služi.

  • Liliana_1 25.03.2019.

    Moje mišljenje je da nam predsjednik ne treba. Nema nikakve ovlasti. Čemu?

  • Liliana_1 25.03.2019.

    Koje glupo pitanje kao da je preseljenje ureda jako bitna stvar za Hrvatsku. Ovakvog naroda nema nigdje. To djeca slušaju doma.

Komentiraj...
Vidi sve komentare