To je to što me zanima!

Pješak preminuo u bolnici od posljedica prometne nesreće

Pješak (91) na kojeg je prošle srijede na pješačkom prijelazu naletjela 24-godišnja vozačica preminuo je nakon dobivenih ozljeda. Policija će protiv vozačice podnijeti kaznenu prijavu
Vidi originalni članak

Na Odjelu patologije Opće bolnice Pula u ponedjeljak je obavljena obdukcija na tijelu 91-godišnjaka, koji je preminuo nekoliko dana nakon što je stradao u prometnoj nesreći na području Pule.

Naime, u srijedu 7. studenoga oko 9.05 sati, dok je prelazio pješački prijelaz, na njega je naletjela 24-godišnja vozačica upravljajući automobilom Renault pulskih registaracija. Od siline udarca muškarac je pao na tlo, a pomoć mu je pružena u pulskoj bolnici.

Međutim tamo je utvrđeno da je lakše ozlijeđen i otpušten kući. 

Naknadno je ponovno zatražio liječničku pomoć te je u petak, 9. studenoga preminuo u bolnici. Nakon obavljene obdukcije, utvrđeno je kako je 91-godišnjak preminuo od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći.

Protiv 24-godišnje vozačice podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje da je počinila kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • jo2hn8ny 14.11.2018.

    Toliko o našoj medicinskoj službi i njihovim djelatnicima.

  • 13.11.2018.

    Nisu ga smjeli pustiti doma.

  • Karamazov 13.11.2018.

    pa treba prvo tuzbu bolnici i njenom osoblju jer su tesko ozljedenu osobu pustili kuci, takoder ako se moglo normalnom hospitalizacijom i brigom spasit zivot onda je nebi trebali gonit kao prometna sa smrtnim posljedicama... ovim ne branim vozacicu, treba ju kazneno gonit, ali ne sa smrtnim posljedicama vec prometnu s teze ozljedenim sudionicima u prometu (a velika je razlika izmedu ozljeda i smrti), naravno cura je glavni krivac, ali ne mora odgovarat i za trule institucije i lakrdijaski sustav

Komentiraj...
Vidi sve komentare