To je to što me zanima!

Pješak teško ozlijeđen: Traže svjedoke nesreće u Klaićevoj

Policija istražuje na kakva su svjetla Nissan i Audi ušli u križanje Klaićeve i Kačićeve ulice u Zagrebu. Audi se odbio i udario je pješaka koji je teško ozlijeđen
Vidi originalni članak

Žena (25) je u ponedjeljak nešto prije 21 sat vozila Nissan Almeru Klaićevom ulicom u smjeru zapada. U križanje s Kačićevom ulicom ušla je na neutvrđeno svjetlo na semaforu. Nissan je udario Audi A3 koji je vozio muškarac (34) i također je u križanje ušao na neutvrđeno svjetlo na semaforu. Audi se odbio na nogostup i naletio je na pješaka (61) koji je teško ozlijeđen. Pomoć mu je pružena u bolnici Sestara milosrdnica. Vozač i vozačica su lakše ozlijeđeni i pomoć im je pružena u bolnicama. Zagrebačka policija, kako bi utvrdila točne okolnosti nesreće, moli svjedoke nesreće da im se jave na broj 01/6333-410 ili na broj 192. 

Automobil u Sesvetama udario pješakinju

Muškarac (44) je u ponedjeljak u 5 sati Peugeotom 308 ulazio na raskrižje u zagrebačkom naselju Sesvete na neutvrđeno svjetlo na semaforu i lupio je pješakinju (49). Ona je počela prelaziti križanje preko "zebre" također na neutvrđeno svjetlo na semaforu. Žena je lakše ozlijeđena te joj je liječnička pomoć pružena u bolnici u Dubravi. Zagrebačka policija, kako bi utvrdila točne okolnosti nesreće, moli svjedoke nesreće da im se jave na broj 01/2000-111 ili 192. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • ArianDišković 06.11.2013.

    Dragi novinari i draga policija, znamo da postoje svjedoci s kojima ste već razgovarali i da se vrlo lako može utvrditi tko je prošao kroz crveno, samo pogledajte silinu udarca i oštećenja prednjeg kraja automobila, to sigurno nebi bilo tako da je taj auto tek kretao sa semafora. Zahtjevamo da se odradi policijski posao i da odgovorna osoba odgovara za svoje postupke. Ili je opet u pitanju nečiji tatica ili mamica koja ime vezu. Sramota vas može biti, dok god se ne dogodi vašim bližnjima.

  • boki21 06.11.2013.

    kakvi sve ubojica ima na cesti, više im ni pločnik ništa ne znaći,odma ga treba suditi 15- 20 g.

  • vemaria 06.11.2013.

    na sceni naše novinarstvo.Nepažnja velika brzina i tragedija je tu.Netko je bio u krivo vrijeme na krivom mjestu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare