To je to što me zanima!

Radnici Čistoće u šoku: Kamion im pregazio kolegu pred očima

Muškarac je preminuo nakon što je na njega naletio kamion Čistoće u Amerikanskoj ulici 41 u Odranskom Obrežu u Zagrebu. Riječ je o radniku Čistoće, izvijestili su iz Zagrebačkog holdinga
Vidi originalni članak

U Zagrebu se jutros dogodila prometna nesreća, u kojoj je poginula jedna osoba, izvijestila je policija. Muškarac je preminuo nakon što je na njega naletio kamion u Amerikanskoj ulici 41 u Odranskom Obrežu u Zagrebu. 

Kako su naknadno izvijestili iz Zagrebačkog holdinga, riječ je radniku Čistoće koji je stradao pod kotačima kamiona Čistoće.

- Zagrebački holding d.o.o i podružnica Čistoća poštuju sve zakonske propise vezano za zaštitu na radu, ali je, na žalost, došlo do nesretnog događaja koji se nije mogao predvidjeti. Iako su sve nadležne službe odreagirale u najkraćem mogućem vremenskom roku,  nažalost našem kolegi nije bilo pomoći - priopćili su iz Holdinga. 

U tijeku je istraga kojom će se utvrditi kako je došlo do ove tragedije.

- Zaposlenici Zagrebačkog holdinga d.o.o i podružnice Čistoća potreseni su ovim događajem te suosjećaju s obitelji stradalog. Radnicima koji su svjedočili nesreći bit će osigurana psihološka pomoć, a s obitelji preminulog smo u kontaktu te ćemo osigurati svu pomoć s naše strane - poručuju iz Holdinga.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • bubasinter 23.01.2017.

    A koce koga ako nece svoj svoga

  • čarli367 23.01.2017.

    Evo kako se ugasio život vrjednog radnika koji je časno obavljao jako težak posao slabo plaćen i ćesto pogrdno nazivan od objesne mladeži koji se sa takvima na najružniji naćin sprdju, obićno djeca tajkuna koji su opljačkali sirotinju i državu.

  • Lektor 222 23.01.2017.

    Pa čudo da nema više nesreća... Kad ih ujutro vidim kak jurcaju s tim kantama, pa im smeće pada po cesti pa skupljaju, pa kamion krene a ovaj trči za njim...neko jutro ih vidim na pešči kak ulaze u jednosmjernu ulicu u rikverc jer im se nejde okolo..pa ta sranja sa ljudima iz agencija...ah, ko i sve u državi...kaos..

Komentiraj...
Vidi sve komentare