To je to što me zanima!

Plač i bijes na aerodromu: Djeci otkazali let za Djeda

Putnici, među kojima je bilo mnogo djece, počeli su negodovati, a zbog sve većih nemira roditelja službenici su četiri sata čekali da se strasti smire
Vidi originalni članak

Prema dogovoru, 160 putnika trebalo u dva manja zrakoplova letjeti iz Manchestera prema Finskoj. Organizatori su ih odlučili zamijeniti jednim velikim. Ta se odluka nije svidjela pilotu, koji je rekao da neće letjeti zbog loših vremenskih uvjeta iznad Finske. Putnici, među kojima je bilo mnogo djece, počeli su negodovati, a zbog sve većih nemira roditelja službenici su se morali zaključati u sobu. Tamo su proveli četiri sata i tek potom poslali dvoje da kažu ljudima kako su otkazali let. To je izazvalo pravi bijes, pa je morala intervenirati policija, koja ih je ispratila s aerodroma.
- Kako reći dvoje djece koja su se cijele godine radovala da će vidjeti Djeda Mraza da to sad ne mogu učiniti? To im je slomilo srce. Nathan je odmah počeo plakati - rekao je Ian Edisbury iz Winsforda, koji je sa suprugom i dvoje unučadi, Megan i Nathanom, trebao putovati u Finsku. Kaže da im nisu objasnili zašto nisu putovali malim avionima. Zrakoplovna kompanija priopćila je da su let otkazali zbog loših vremenskih uvjeta.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • svi_smo_doma 22.12.2008.

    Trebali su pozvati djedicu da dođe po njih saonicama...

  • šamar 21.12.2008.

    pa ako je zbog vremenskih uvijeta nek budu sretna sta im djeca nisu otisla jer bi nedaj boze poginula...a i ti roditelji...boze,boze!

  • azrael 21.12.2008.

    A uberi im faca ka da su bili na koncertu leta tri i to u prvim redovima:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare