To je to što me zanima!

Plač spasa: Iz ruševina Aleppa nakon napada izvukli živu bebu

Beba je ispod ruševina uspjela preživjeti jedan dan nakon čega su je živu pronašli spasioci. Dijete je bilo okrvavljeno i ozlijeđeno, a kada su ga izvukli zrakom se prolomio plač
Vidi originalni članak

Iz ruševina razorenog sirijskog grada Aleppa spašena je beba nakon posljednjeg krvavog napada na grad u kojemu je poginulo najmanje 60 ljudi, piše Daily Mail. 

Beba je ispod ruševina uspjela preživjeti jedan dan nakon čega su je živu pronašli spasioci. Dijete je bilo krvavo i ozlijeđeno, a kada su ga izvukli zrakom se prolomio plač, siguran znak da je nevina beba živa. Vozilom hitne pomoći žurno su je prevezli u bolnicu na liječenje. 

Zračni udari u Aleppu uništili su bolnice i ubili desetke ljudi u dijelovima grada koje drže pobunjenici. Među poginulima su djeca koja su bila na liječenju i liječnici. Zbog situacije, koju su Ujedinjeni narodi nazvali katastrofalnom, službena Moskva i Washington pozvani su da spase 'primirje' koje se praktički niti ne provodi. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Filomena 29.04.2016.

    sreća u nesreći, bebici sretan oporavak i puno zdravlja i veselja u životu kisss

  • Vlad 29.04.2016.

    Koliko su majki i beba ubili ISIL-ovci i drugih... Nije im dosta što su se djeca ubijala sad hoće dokazivati nakon ubijanja nevinih da su HUMAISTI

  • allman 29.04.2016.

    hebali vas više ratovi, hebite se isilovci saudijci rusi amerikanci židovi i ini drugi moćnici, nađite se na poljani i pokoljite se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare