To je to što me zanima!

Plaćali do 1000 eura za seks s djevojkama s domaće estrade

Novi list doznaje da su neke od djevojaka, koje su radile za uhićeni dvojac, starlete, manekenke i pjevačice u usponu. Policija je uhitila svodnika i njegovu pomoćnicu
Vidi originalni članak

U opsežnoj akciji policija je uhitila svodnika za kojeg su se prostituirale djevojke poznate u domaćoj javnosti. Kako doznaje Novi list, svodnik je istražiteljima ispričao da bi poslovnim ljudima, koji su to tražili, među 'zvijezdama' pronalazili pratnju. Navodno su, ovisno o usluzi, za to plaćali od 300 do 1000 eura. Policija je uhitila i njegovu suradnicu koja je u posljednja dva mjeseca dvaput djevojke upućivala klijentima. 

Novi list doznaje da su neke od djevojaka, koje su radile za uhićeni dvojac, starlete, manekenke i pjevačice u usponu. Djevojke su na poziv odlazile u razne stanove i hotele, no ne zna se u kojim točno hotelima i gradovima je bio organiziran lanac elitne prostitucije. 

>>> Sve detalje o ovoj akciji čitajte u ponedjeljak u 24sata!

Idi na 24sata

Komentari 205

  • brko1 20.07.2011.

    Idioti! Imaju studentice boli glava za 100 Eura!

  • enaid 20.07.2011.

    najgore od svega je to što sve te prostitutke uživaju epitet "celebrity" i svi novinari padaju u nesvijest kada ih vide i pod obavezno svakodnevno nas bombardiraju njihovim bljuvotinama nazivajući ih uspiješnim curama! Bez njihovih faca ne može nam niti jedan dan početi!!!! GADLJIVO!!!

  • protuha 19.07.2011.

    Imaju Karamarko i Bajić važnijeg posla od ovoga, na kraju krajeva svatko je gospodar svoga tijela i sa njim radi šta hoće...

Komentiraj...
Vidi sve komentare